COMBINEER VERZEKERINGEN & VERZUIM

Wij zijn al bijna 25-jaar de dienstverlener op het gebied van Verzekeringen en ook op Verzuim mogen wij ons expert noemen. U kunt hier als ondernemer van profiteren en uw zaken in goede handen laten bij ons. Hoe prettig is het namelijk voor u dat zowel uw verzuimmanagement als alle verzekeringen geregeld worden door één partij?

 

Wanneer u bij du Gardijn zowel Verzuim en Verzekering heeft lopen scheelt u dit veel tijd en administratie. Uw verzuim hoeft u namelijk niet langer apart bij uw verzekeraar te melden. In ons systeem VerzuimSignaal2 meldt u uw medewerker ziek en vermeld het juiste salaris. De uitkering volgt vervolgens vanzelf zodra dit van toepassing is. Het voordeel: met één actie direct alles geregeld. Klinkt interessant? Informeer bij ons vrijblijvend voor meer informatie of lees hieronder meer informatie over onze diensten Verzekering, Verzuim en P&O.

 

Verzekeringen

Arbeidsongeschiktheid van uw werknemers is helaas niet altijd te voorkomen. Gelukkig kunt u zich wel verzekeren tegen de gevolgen van verzuim, zoals loondoorbetaling tijdens ziekte. In welke mate u zich wilt verzekeren is aan u. Bepaal bijvoorbeeld zelf het eigen risico termijn en of u de werkgeverslasten mee wit verzekeren. Gedurende de periode dat de medewerker arbeidsongeschikt is ontvangt u de bijbehorende uitkering van de verzekeraar.

 

Als ondernemer wilt u natuurlijk dergelijke kosten voorkomen en ook uw premie binnen de verzekering laaghouden. Daarom is het van groot belang om verzuim op een juiste en efficiënte wijze te managen. En ook daarbij ondersteunen wij u graag en bieden wij u vele mogelijkheden.

 

Verzuim

Wij bieden u twee mogelijkheden om uw verzuim bij ons uit handen te geven. In ons pakket EIGEN REGIE kunt u gebruik maken van ons systeem VerzuimSignaal2. Hierin wordt het volledige dossier van uw medewerker geborgd. Bij elke arbeidsongeschiktheidsmelding neemt een casemanager van du Gardijn contact op met de werkgever. Samen wordt gekeken naar de mogelijke vervolgacties en wordt bespreken wie de acties, de zogenoemde verrichtingen, uitvoert. Met ons pakket ONTZORG COMPLEET voegt u waardevolle extra’s toe. Met dit pakket nemen wij alle stappen binnen de wet poortwachter op. U en uw werkgever worden stap voor stap begeleidt in het proces en wij adviseren waar nodig.

 

En wij bieden meer …

Uw zaken volledig goed voor elkaar? Dat kan door ook gebruik te maken van du Gardijn Personeel- & Organisatieadvies. Dé reden om dit te doen: u houdt uw kosten zo laag mogelijk. Bij Verzekeringen zorgen wij voor de meest passende en lage premie voor uw verzekering. In het geval van Verzuim worden de verzuimkosten zo laag mogelijk gehouden evenals het verzuimpercentage. Wanneer uw personeelsbeleid hierop is ingericht, profiteert u optimaal van de voordelen. Niet alleen financieel, maar ook op alle fronten. Een HR-adviseur van du Gardijn kan u ondersteunen bij het opstellen van een goed en juist personeelsbeleid.


Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij voor uw kunnen betekenen. 

LAATSTE NIEUWS

 

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

Op LinkedIn hebben we jullie in 2020 meegenomen in het verhaal van Wouter d...
LEES MEER
WERKEN MET STAGIAIRES

WERKEN MET STAGIAIRES

Veel bedrijven werken met stagiaires omdat ze nieuwe kennis meebrengen, vol...
LEES MEER
POSITIEVE INVLOED HRM

POSITIEVE INVLOED HRM

HRM heeft een positieve invloed op medewerkers tijdens corona. HR-professio...
LEES MEER
BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

Wanneer een organisatie op zoek gaat naar advies of ondersteuning op het ge...
LEES MEER
VOORBEREIDING OP DE WINTER

VOORBEREIDING OP DE WINTER

Heb jij je al voorbereid op de winter? Voorkom schade aan jouw bedrijfspand...
LEES MEER
DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

Duurzaam arbeidsongeschikt betekent dat het herstel van een zieke medewerke...
LEES MEER
YILMAZ AKCAY

YILMAZ AKCAY

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe bedrijfsarts Yilmaz Akc...
LEES MEER
SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

Subsidies zijn tijdelijke bijdrages van niet-commerciële organisaties als d...
LEES MEER
PREVENTIE WERKSTRESS

PREVENTIE WERKSTRESS

Deze week is het de week van de werkstress. In deze week ligt de focus op d...
LEES MEER
EIGENRISICODRAGER

EIGENRISICODRAGER

Als werkgever kunt u eigenrisicodrager worden voor de Ziektewet (ZW) of voo...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken