JOYCE HUIZINGA AAN DE SLAG BIJ DU GARDIJN

De 28-jarige Joyce Huizinga is deze maand gestart bij du Gardijn Groep. Ze gaat diverse werkzaamheden uitvoeren. Als Casemanager Verzuim ondersteunt ze het team van du Gardijn Verzuim. Daarnaast gaat ze aan de slag als P&O Adviseur binnen du Gardijn Personeel- & Organisatieadvies. Hierin zal ze zich ook gaan richten op het verder ontwikkelen van de dienst Werving & Selectie.


Een nieuwe stap

Joyce volgde de opleiding Juridisch medewerker Personeel&Arbeid (mbo) en vervolgens Human Resource Management (hbo). Bij Livio deed ze anderhalf jaar ervaring op als stagiaire en medewerker P&O. Daarna ging ze aan de slag als Accountspecialist bij Randstand: “Na mijn studie HRM ben ik al snel begonnen bij Randstad. Hier heb ik mooie en leerzame ervaringen opgedaan. Na twee jaar in de uitzendwereld werkzaam te zijn geweest kwam du Gardijn op mijn pad. Een mooie uitdaging die ik met beide handen heb aangegrepen!”, aldus Joyce over haar nieuwe stap in haar carrière.


"Ik hoop dat ik met mijn ervaringen van nu, en groei in de toekomst, een toegevoegde waarde kan zijn bij du Gardijn en in de dienstverlening. Met mijn verschillende werkzaamheden binnen du Gardijn hoop ik kwaliteit te kunnen brengen op allerlei vlakken en het beste uit mijzelf en werkzaamheden te halen."   


Analyserende en kritische blik

Binnen du Gardijn gaat Joyce zich op meerdere fronten inzetten. Ze kijkt er naar uit om aan de slag te gaan: “De combinatie van P&O Advies, Verzuim én Werving & Selectie vind ik erg gaaf. Het is een uitdagende stap, waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen in de wereld van HRM. Binnen een kleinere dienstverlenende organisatie als du Gardijn kan ik mij meer laten zien, en samen met collega’s bouwen aan de toekomstplannen die er liggen. Zowel het kleine team, als de visie die er is binnen du Gardijn, passen erg bij mij. Van nature ben ik een positief en rustig persoon met een analyserende en kritische blik. Daarnaast ben ik erg dienstverlenend en vindt kwaliteit hierin erg belangrijk. Met deze eigenschappen verwacht ik een waardevolle invulling te geven aan mijn takenpakket en binnen het sterke team van medewerkers.”.


Leergierig & ambiteus

Rowin du Gardijn is verheugd met de komst van Joyce: “We zien in haar de persoon die onze organisatie weer verder kan brengen en een meerwaarde voor het team gaat zijn. Met haar dubbele rol is Joyce de verbinding tussen Verzuim en P&O en dit zal ook voor onze klanten een toegevoegde waarde gaan opleveren.” Ook zal Joyce zich focussen op haar eigen persoonlijke ontwikkeling: “Joyce is erg leergierig en ambitieus. Dat past binnen ons team die zich middels opleidingen en trainingen continue blijft ontwikkelen. In november gaat Joyce starten met de opleiding Regie op Verzuim.”

LAATSTE NIEUWS

 

ONDERSTEUNING HRM BELEID

ONDERSTEUNING HRM BELEID

Tijd voor een beter HRM beleid? Schakel dan een HRM-professional van du Gar...
LEES MEER
EERSTE & TWEEDE SPOOR

EERSTE & TWEEDE SPOOR

Eerste en tweede spoor bij re-integratie is een term die je vaak hoort, maa...
LEES MEER
VAST CONTRACT MEDEWERKERS

VAST CONTRACT MEDEWERKERS

Wist jij dat, sinds 1 januari 2020 het financieel aantrekkelijk is om werkn...
LEES MEER
KERSTCHEQUE VOOR DE KUBUS

KERSTCHEQUE VOOR DE KUBUS

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een kerstcheque uitgereikt. ...
LEES MEER
WAB: OPROEPKRACHTEN & PAYROLLING

WAB: OPROEPKRACHTEN & PAYROLLING

Ben je een werkgever die veel werkt met oproepkrachten? Dan gaat de WAB voo...
LEES MEER
WET ARBEIDSMARKT IN BALANS

WET ARBEIDSMARKT IN BALANS

Het doel van de WAB is om meer zekerheid te geven aan werknemers. Door te z...
LEES MEER
Vacature Adviseur Zakelijke Schadeverzekeringen

VACATURE ADVISEUR ZAKELIJKE SCHADEVERZEKERINGEN

Voor ons team du Gardijn Verzekeringen zijn wij op zoek naar een Adviseur Z...
LEES MEER
EXPERTISEGROEP SCHADEBEHANDELING

EXPERTISEGROEP SCHADEBEHANDELING

Kennis, passie, ervaring, energie en ideeën. Allemaal elementen die wij int...
LEES MEER
25 JAAR DU GARDIJN

25 JAAR DU GARDIJN

Vijfentwintig jaar geleden op 22 november besloot Wouter du Gardijn zich in...
LEES MEER
CYBERVERZEKERING

CYBERVERZEKERING

Cybercrime en cyberrisico’s zijn eigenlijk niets nieuws meer. Het verzekere...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken