VACATURE BEDRIJFSARTS

Voor ons team du Gardijn Verzuimmanagement zijn wij op zoek naar een bedrijfsarts (ZZP Basis) voor 4 tot 6 uur per week.

 

Du Gardijn

Du Gardijn Verzuimmanagement is onderdeel van du Gardijn Groep B.V.. Wij zijn een dienstverlener voor ondernemers en managers in Oost-Nederland. Ons doel is om bedrijfsrisico’s te borgen en administratieve zaken in beheer te nemen voor de klanten. Het motto op basis waarvan onze diensten aangeboden worden is: “Doe waar je goed in bent en laat de rest aan anderen over.”. Wij staan voor slimme oplossingen en strategieën op het gebied van verzekeringen, verzuim en Human Rescource.

 

De functie

Op dit moment hebben wij de beschikking over twee bedrijfsartsen tijdens de spreekuren die door ons aangeboden worden. Dit team willen we uitbreiden met een extra bedrijfsarts.

 

Verzuimbegeleiding doen wij voor ruim 200 klanten, die samen ruim 2.500 medewerkers tellen. Voor onze klanten vinden wij het belangrijk dat er één aanspreekpunt is. De medewerkers plannen we, daar waar mogelijk, in bij dezelfde arts. Een vertrouwd gezicht voor de medewerker én voor jou als bedrijfsarts om de klant goed te leren kennen. De spreekuren vinden plaats op ons kantoor in Enschede. Hier kan gebruik gemaakt worden van een spreekkamer en, indien nodig, een medische ruimte met alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

 

Binnen het team is er een nauwe samenwerking met onze casemanagers die verantwoordelijk zijn voor de verzuimbegeleiding. De rol van de casemanager is het inplannen van de spreekuren en zorgvragen voor de noodzakelijke documentatie en informatie richting de bedrijfsarts. Hierbij vindt binnen het team de vanzelfsprekende afstemming en overleg plaats.

 

Functieprofiel

  • BIG registratie als bedrijfsarts
  • Aantoonbare relevante werkervaring
  • Uitstekende advies- & communicatieve vaardigheden
  • Ruime ervaring binnen het MKB is een pre.

 

Verzuimbegeleiding bij du Gardijn

Bij onze verzuimbegeleiding staat het spoedig en verantwoord terugkeren naar werk centraal. Wij handelen proactief en zetten in op het activeren van de medewerker. De klant staat centraal en daarom bieden wij maatwerk. Binnen de twee vormen van verzuimbegeleiding die wij bieden is er de ruimte om de dienstverlening aan te passen aan de wensen van de ondernemer. Bij de samenwerking met onze klanten kijken we, binnen de gestelde richtlijnen, naar alle mogelijke passende en creatieve oplossingen. Wij verwachten van jou als bedrijfsarts eenzelfde proactieve houding en meedenken op een deskundige en ruimdenkende wijze.

 

Solliciteer

Ben jij de zelfstandige bedrijfsarts die wij zoeken en ons team wil komen versterken? Stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae naar backoffice@dugardijn.nl o.v.v. ‘Vacature bedrijfsarts’. Wanneer je vragen hebt over deze functie kan er telefonisch contact opgenomen worden met Dionne van der Kemp op nummer 053 – 30 30 750.

LAATSTE NIEUWS

 

NIEUW: VERTROUWENSPERSOON

Het dienstenpakket van P&O hebben wij sinds deze maand uitgebreid om ondern...
LEES MEER

SANNE WEER TERUG NA ZWANGERSCHAPSVERLOF

Casemanager Sanne Everink-Niehuis is op 14 juni bevallen van dochter Sofie....
LEES MEER

MANDAAT WORDT UPIVA

Wij werken met onze afdeling Verzekeringen sinds 1 januari 2016 samen met M...
LEES MEER

DIPLOMA VOOR ONZE CASEMANAGER

Op woensdag 12 september heeft Bianca Franken, casemanager Verzuim, haar di...
LEES MEER

VACATURE BEDRIJFSARTS

Voor ons team du Gardijn Verzuimmanagement zijn wij op zoek naar een bedrij...
LEES MEER

SPONSOR VAN RIGTERSBLEEK JEUGDTEAM

Aankomend seizoen speelt Rigtersbleek JO9-2 met het logo van du Gardijn op ...
LEES MEER

COMPENSATIE TRANSITIEVERGOEDING

De Eerste en Tweede Kamer hebben het wetsvoorstel aangenomen dat de compens...
LEES MEER

PERSONEELSPLANNING OP PRIORITEITENLIJST

Bedrijven durven weer vooruit te kijken. Hierbij staat strategische persone...
LEES MEER

VACATURES VERVULLEN

Vacatures zijn volgens het UWV steeds moeilijker te vervullen. Ervaart u we...
LEES MEER

VERZEKEREN ELEKTRISCHE FIETSEN

Steeds meer mensen verplaatsen zich op een e-bike. De populariteit van nieu...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT