VACATURE BEDRIJFSARTS

Voor ons team du Gardijn Verzuimmanagement zijn wij op zoek naar een bedrijfsarts (ZZP Basis) voor 4 tot 6 uur per week.

 

Du Gardijn

Du Gardijn Verzuimmanagement is onderdeel van du Gardijn Groep B.V.. Wij zijn een dienstverlener voor ondernemers en managers in Oost-Nederland. Ons doel is om bedrijfsrisico’s te borgen en administratieve zaken in beheer te nemen voor de klanten. Het motto op basis waarvan onze diensten aangeboden worden is: “Doe waar je goed in bent en laat de rest aan anderen over.”. Wij staan voor slimme oplossingen en strategieën op het gebied van verzekeringen, verzuim en Human Rescource.

 

De functie

Op dit moment hebben wij de beschikking over twee bedrijfsartsen tijdens de spreekuren die door ons aangeboden worden. Dit team willen we uitbreiden met een extra bedrijfsarts.

 

Verzuimbegeleiding doen wij voor ruim 200 klanten, die samen ruim 2.500 medewerkers tellen. Voor onze klanten vinden wij het belangrijk dat er één aanspreekpunt is. De medewerkers plannen we, daar waar mogelijk, in bij dezelfde arts. Een vertrouwd gezicht voor de medewerker én voor jou als bedrijfsarts om de klant goed te leren kennen. De spreekuren vinden plaats op ons kantoor in Enschede. Hier kan gebruik gemaakt worden van een spreekkamer en, indien nodig, een medische ruimte met alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

 

Binnen het team is er een nauwe samenwerking met onze casemanagers die verantwoordelijk zijn voor de verzuimbegeleiding. De rol van de casemanager is het inplannen van de spreekuren en zorgvragen voor de noodzakelijke documentatie en informatie richting de bedrijfsarts. Hierbij vindt binnen het team de vanzelfsprekende afstemming en overleg plaats.

 

Functieprofiel

  • BIG registratie als bedrijfsarts
  • Aantoonbare relevante werkervaring
  • Uitstekende advies- & communicatieve vaardigheden
  • Ruime ervaring binnen het MKB is een pre.

 

Verzuimbegeleiding bij du Gardijn

Bij onze verzuimbegeleiding staat het spoedig en verantwoord terugkeren naar werk centraal. Wij handelen proactief en zetten in op het activeren van de medewerker. De klant staat centraal en daarom bieden wij maatwerk. Binnen de twee vormen van verzuimbegeleiding die wij bieden is er de ruimte om de dienstverlening aan te passen aan de wensen van de ondernemer. Bij de samenwerking met onze klanten kijken we, binnen de gestelde richtlijnen, naar alle mogelijke passende en creatieve oplossingen. Wij verwachten van jou als bedrijfsarts eenzelfde proactieve houding en meedenken op een deskundige en ruimdenkende wijze.

 

Solliciteer

Ben jij de zelfstandige bedrijfsarts die wij zoeken en ons team wil komen versterken? Stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae naar backoffice@dugardijn.nl o.v.v. ‘Vacature bedrijfsarts’. Wanneer je vragen hebt over deze functie kan er telefonisch contact opgenomen worden met Dionne van der Kemp op nummer 053 – 30 30 750.

LAATSTE NIEUWS

 

COMBINEER VERZEKERINGEN & VERZUIM

Wanneer u bij du Gardijn zowel Verzuim en Verzekering heeft lopen scheelt u...
LEES MEER

ARBOPROOF KERSTVERSIERING

Staat er bij u op kantoor een kerstboom? Is de werkplek helemaal in de kers...
LEES MEER

BEREIKBAARHEID FEESTDAGEN

Tijdens de feestdagen zijn wij beperkt bereikbaar. Vanaf 24 december tot en...
LEES MEER

WIJZIGINGEN PREMIES

Het nieuwe jaar is in aantocht. Het moment voor verzekeraars om de premies ...
LEES MEER

WEEK VAN DE WERKSTRESS

Een week waarbij de focus lag op preventie van werkstress en het vergroten ...
LEES MEER

VOORKOM SCHADE IN DE WINTER

De winter is in aantocht. Sinterklaas in het land, de schoorsteen brandt we...
LEES MEER

BEDRIJFSBEZOEK VELDMAN

Vorige week brachten Rowin en Wouter du Gardijn een bezoek aan Maatschap Ve...
LEES MEER

NIEUW: VERTROUWENSPERSOON

Het dienstenpakket van P&O hebben wij sinds deze maand uitgebreid om ondern...
LEES MEER

SANNE WEER TERUG NA ZWANGERSCHAPSVERLOF

Casemanager Sanne Everink-Niehuis is op 14 juni bevallen van dochter Sofie....
LEES MEER

MANDAAT WORDT UPIVA

Wij werken met onze afdeling Verzekeringen sinds 1 januari 2016 samen met M...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT