ROLAND SLOT: ERVAREN ADVISEUR P&O

Het team van du Gardijn bestaat uit meerdere medewerkers in loondienst, die werkzaam zijn op het kantoor aan Colosseum 1 in Enschede. Daarnaast zijn er meerdere ZZP’ers werkzaam om hun kennis en kwaliteiten in te zetten voor du Gardijn Verzekeringen, Verzuim en Personeel & Organisatie. Eén van deze zzp’ers is de 46-jarige Roland Slot, specialist op het gebied van Personeel & Organisatiebeleid.

 

Roland volgde aan het Saxion de opleiding Personeel & Organisatie (HBO) en breide zijn kennis uit met MBA P&O. Voordat hij zijn eigen onderneming ‘Roland Slot P&O Advies’ begon deed hij werkervaring op bij onder andere VDN Uitzendbureau, Ten Kate & Huizinga en Stratech. In 2015 besloot hij ZZP’er te worden en in datzelfde jaar begon ook de samenwerking met du Gardijn: “Het bevalt mij zeer goed om vanuit du Gardijn mijn kennis en ervaring in te zetten voor de klanten. Bovendien is het erg fijn dat er meerdere HR-professionals onderdeel uitmaken van het team P&O binnen du Gardijn. Door onze kennis te delen versterken wij onze samenwerking en kunnen zo onze klanten nog meer voorzien van de juiste ondersteuning.”

 

“Als ondernemer denk ik na over wat ik zelf kan en wil doen. Wat kan ik beter uitbesteden en zo mijn eigen werk leuk en efficiënt houden? Het leven is immers ook te kort om niet gebruik te maken van de kennis van elkaar!”

 

In de afgelopen jaren heeft Roland Slot meerdere klanten van du Gardijn voorzien van advies en ondersteuning op het gebied van P&O. Op dit moment is Roland werkzaam voor drie bedrijven, voor een vast aantal uren per week. Freesverhuur Ommen, Installatiebedrijf Vehof en Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink profiteren van de inzet van onze P&O specialist: “Ik ontzorg de ondernemers door een gestructureerd Personeel- & Organisatiebeleid op te zetten én te onderhouden. Hierbij zorg ik ervoor dat het beleid naadloos aansluit op het algemene beleid van het bedrijf.’, aldus Roland.

 

Heldere & duidelijke structuur

De taken die Roland uitvoert voor onze opdrachtgevers zijn operationeel, tactisch en strategisch van aard. De werknemers worden door Roland begeleidt van binnenkomst tot vertrek: “Het voeren van de personeelsgesprekken, en de bijbehorende verslaglegging, vormt de basis voor de verdere ontwikkeling van de werknemers binnen de MKB-bedrijven.” Het resultaat voor het bedrijf is dat er een juiste bedrijfsstructuur wordt opgezet: “De ervaring leert dat het personeelsbeleid niet altijd eerste prioriteit is. Dat is het voor mij wel en ik zorg voor een heldere en duidelijke structuur, waardoor de ondernemer op dit gebied ontlast wordt en zich kan focussen op de primaire processen van zijn onderneming. Hij kan erop vertrouwen dat er een vaste structuur is in personeelsgesprekken en dat deze worden vastgelegd in een verslag. Het communicatieproces met en tussen de medewerkers en werkgever worden bovendien geoptimaliseerd. Op lange termijn resulteert dit alles tot een verbetering in het rendement.”

 

“Plezier en gezondheid staat voor mij op nummer één.

Daarna komt plezier hebben in het werk én dit behouden.”

 

Optimaal resultaat

Met veel plezier en voldoening zet Roland zit wekelijks in voor de klanten van du Gardijn: “Het is mooi om onderdeel uit te maken van du Gardijn. De sfeer is prettig, de mensen zijn deskundig en we streven naar het optimale resultaat. In mijn ogen staat du Gardijn voor betrouwbaarheid, kennisdeling en samenwerking. Dit met allemaal mensen die passie hebben voor het vak.”

 

Wouter du Gardijn is blij met de samenwerking met Roland Slot: “Hij is een perfecte sparringpartner. Zowel voor ons eigen team als voor de drie ondernemers die hij al jaren bedient met zijn kennis. Zijn jarenlange ervaring bij diverse grote Twentse bedrijven is erg waardevol. Bovendien is hij erg mensgericht en mede daardoor krijgt hij elk team de juiste kant op.”


Installatiebedrijf Vehof

Een vast aantal uren is Roland Slot werkzaam bij Vehof in Delden. Vehof is op zoek naar versterking van haar team en heeft meerdere vacatures openstaan op dit moment. Neem een kijkje op de site voor meer informatie over het bedrijf en de vacatures >>>

 

In de regio Twente is Installatiebedrijf Vehof B.V. met meer dan 25 jaar ervaring en bijna 30 professionele krachten, een speler van formaat. Particulier en bedrijven weten de installateur te vinden voor loodgieterswerk, sanitair en verwarming maar ook voor aanleg datanetwerken en elektrische installaties. Vehof is een maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO), met oog voor de leefomgeving, voor mens en milieu. Met kennis en ervaring in energiezuinige, energieneutrale of zelf energieopwekkende installaties, lopen zij voorop.

LAATSTE NIEUWS

 

ONGEWENST GEDRAG OP HET WERK

ONGEWENST GEDRAG OP HET WERK

Het dienstenpakket van P&O hebben wij sinds deze maand uitgebreid om ondern...
LEES MEER
COMMUNICATIE VERZUIM VIA ZIVVER

COMMUNICATIE VERZUIM VIA ZIVVER

Sinds deze maand worden de verzuimdocumenten op een nieuwe wijze verstuurd ...
LEES MEER
MIKE SNELLENS LOOPT STAGE

MIKE SNELLENS LOOPT STAGE

Sinds maart loopt de 23-jarige Mike Snellens stage bij du Gardijn. Mike vol...
LEES MEER
DIPLOMA 'SPECIALIST TAAKDELEGATIE' VOOR SANNE

DIPLOMA 'SPECIALIST TAAKDELEGATIE' VOOR SANNE

Sanne Everink-Niehuis, onze casemanager Verzuim, heeft haar opleiding ‘Spec...
LEES MEER
LAURA HOLLINK: DESKUNDIG HR-BUSINESS PARTNER & COACH

LAURA HOLLINK: DESKUNDIG HR-BUSINESS PARTNER & COACH

Sinds 2016 is Laura Hollink zelfstandig ondernemer en werkzaam voor du Gard...
LEES MEER
COMPENSATIE TRANSITIEVERGOEDING DEFINITIEF

COMPENSATIE TRANSITIEVERGOEDING DEFINITIEF

De Eerste en Tweede Kamer hebben het wetsvoorstel aangenomen dat de compens...
LEES MEER
ONTWIKKELEN KENNIS EN KUNDE

ONTWIKKELEN KENNIS EN KUNDE

Net als enkele andere collega’s volgt ook Sonja Klaver, Schadebehandelaar &...
LEES MEER
REGRES BIJ VERZUIM DOOR SKI ONGEVAL

REGRES BIJ VERZUIM DOOR SKI ONGEVAL

Heeft een medewerker een ski ongeluk gehad door toedoen van een ander en is...
LEES MEER
MIEKE BOUWMAN: PASSIE VOOR VERZEKERINGEN

MIEKE BOUWMAN: PASSIE VOOR VERZEKERINGEN

Binnen du Gardijn Verzekering is Mieke Bouwman een ervaren en deskundige kr...
LEES MEER
SPECIALIST P&O: DIONNE VAN DER KEMP

SPECIALIST P&O: DIONNE VAN DER KEMP

Het team van du Gardijn bestaat uit meerdere medewerkers in loondienst, die...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT