COMBINEER VERZEKERINGEN & VERZUIM

Wij zijn al bijna 25-jaar de dienstverlener op het gebied van Verzekeringen en ook op Verzuim mogen wij ons expert noemen. U kunt hier als ondernemer van profiteren en uw zaken in goede handen laten bij ons. Hoe prettig is het namelijk voor u dat zowel uw verzuimmanagement als alle verzekeringen geregeld worden door één partij?

 

Wanneer u bij du Gardijn zowel Verzuim en Verzekering heeft lopen scheelt u dit veel tijd en administratie. Uw verzuim hoeft u namelijk niet langer apart bij uw verzekeraar te melden. In ons systeem VerzuimSignaal2 meldt u uw medewerker ziek en vermeld het juiste salaris. De uitkering volgt vervolgens vanzelf zodra dit van toepassing is. Het voordeel: met één actie direct alles geregeld. Klinkt interessant? Informeer bij ons vrijblijvend voor meer informatie of lees hieronder meer informatie over onze diensten Verzekering, Verzuim en P&O.

 

Verzekeringen

Arbeidsongeschiktheid van uw werknemers is helaas niet altijd te voorkomen. Gelukkig kunt u zich wel verzekeren tegen de gevolgen van verzuim, zoals loondoorbetaling tijdens ziekte. In welke mate u zich wilt verzekeren is aan u. Bepaal bijvoorbeeld zelf het eigen risico termijn en of u de werkgeverslasten mee wit verzekeren. Gedurende de periode dat de medewerker arbeidsongeschikt is ontvangt u de bijbehorende uitkering van de verzekeraar.

 

Als ondernemer wilt u natuurlijk dergelijke kosten voorkomen en ook uw premie binnen de verzekering laaghouden. Daarom is het van groot belang om verzuim op een juiste en efficiënte wijze te managen. En ook daarbij ondersteunen wij u graag en bieden wij u vele mogelijkheden.

 

Verzuim

Wij bieden u twee mogelijkheden om uw verzuim bij ons uit handen te geven. In ons pakket EIGEN REGIE kunt u gebruik maken van ons systeem VerzuimSignaal2. Hierin wordt het volledige dossier van uw medewerker geborgd. Bij elke arbeidsongeschiktheidsmelding neemt een casemanager van du Gardijn contact op met de werkgever. Samen wordt gekeken naar de mogelijke vervolgacties en wordt bespreken wie de acties, de zogenoemde verrichtingen, uitvoert. Met ons pakket ONTZORG COMPLEET voegt u waardevolle extra’s toe. Met dit pakket nemen wij alle stappen binnen de wet poortwachter op. U en uw werkgever worden stap voor stap begeleidt in het proces en wij adviseren waar nodig.

 

En wij bieden meer …

Uw zaken volledig goed voor elkaar? Dat kan door ook gebruik te maken van du Gardijn Personeel- & Organisatieadvies. Dé reden om dit te doen: u houdt uw kosten zo laag mogelijk. Bij Verzekeringen zorgen wij voor de meest passende en lage premie voor uw verzekering. In het geval van Verzuim worden de verzuimkosten zo laag mogelijk gehouden evenals het verzuimpercentage. Wanneer uw personeelsbeleid hierop is ingericht, profiteert u optimaal van de voordelen. Niet alleen financieel, maar ook op alle fronten. Een HR-adviseur van du Gardijn kan u ondersteunen bij het opstellen van een goed en juist personeelsbeleid.


Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij voor uw kunnen betekenen. 

LAATSTE NIEUWS

 

ONDERSTEUNING HRM BELEID

ONDERSTEUNING HRM BELEID

Tijd voor een beter HRM beleid? Schakel dan een HRM-professional van du Gar...
LEES MEER
EERSTE & TWEEDE SPOOR

EERSTE & TWEEDE SPOOR

Eerste en tweede spoor bij re-integratie is een term die je vaak hoort, maa...
LEES MEER
VAST CONTRACT MEDEWERKERS

VAST CONTRACT MEDEWERKERS

Wist jij dat, sinds 1 januari 2020 het financieel aantrekkelijk is om werkn...
LEES MEER
KERSTCHEQUE VOOR DE KUBUS

KERSTCHEQUE VOOR DE KUBUS

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een kerstcheque uitgereikt. ...
LEES MEER
WAB: OPROEPKRACHTEN & PAYROLLING

WAB: OPROEPKRACHTEN & PAYROLLING

Ben je een werkgever die veel werkt met oproepkrachten? Dan gaat de WAB voo...
LEES MEER
WET ARBEIDSMARKT IN BALANS

WET ARBEIDSMARKT IN BALANS

Het doel van de WAB is om meer zekerheid te geven aan werknemers. Door te z...
LEES MEER
Vacature Adviseur Zakelijke Schadeverzekeringen

VACATURE ADVISEUR ZAKELIJKE SCHADEVERZEKERINGEN

Voor ons team du Gardijn Verzekeringen zijn wij op zoek naar een Adviseur Z...
LEES MEER
EXPERTISEGROEP SCHADEBEHANDELING

EXPERTISEGROEP SCHADEBEHANDELING

Kennis, passie, ervaring, energie en ideeën. Allemaal elementen die wij int...
LEES MEER
25 JAAR DU GARDIJN

25 JAAR DU GARDIJN

Vijfentwintig jaar geleden op 22 november besloot Wouter du Gardijn zich in...
LEES MEER
CYBERVERZEKERING

CYBERVERZEKERING

Cybercrime en cyberrisico’s zijn eigenlijk niets nieuws meer. Het verzekere...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken