JOYCE HUIZINGA AAN DE SLAG BIJ DU GARDIJN

De 28-jarige Joyce Huizinga is deze maand gestart bij du Gardijn Groep. Ze gaat diverse werkzaamheden uitvoeren. Als Casemanager Verzuim ondersteunt ze het team van du Gardijn Verzuim. Daarnaast gaat ze aan de slag als P&O Adviseur binnen du Gardijn Personeel- & Organisatieadvies. Hierin zal ze zich ook gaan richten op het verder ontwikkelen van de dienst Werving & Selectie.


Een nieuwe stap

Joyce volgde de opleiding Juridisch medewerker Personeel&Arbeid (mbo) en vervolgens Human Resource Management (hbo). Bij Livio deed ze anderhalf jaar ervaring op als stagiaire en medewerker P&O. Daarna ging ze aan de slag als Accountspecialist bij Randstand: “Na mijn studie HRM ben ik al snel begonnen bij Randstad. Hier heb ik mooie en leerzame ervaringen opgedaan. Na twee jaar in de uitzendwereld werkzaam te zijn geweest kwam du Gardijn op mijn pad. Een mooie uitdaging die ik met beide handen heb aangegrepen!”, aldus Joyce over haar nieuwe stap in haar carrière.


"Ik hoop dat ik met mijn ervaringen van nu, en groei in de toekomst, een toegevoegde waarde kan zijn bij du Gardijn en in de dienstverlening. Met mijn verschillende werkzaamheden binnen du Gardijn hoop ik kwaliteit te kunnen brengen op allerlei vlakken en het beste uit mijzelf en werkzaamheden te halen."   


Analyserende en kritische blik

Binnen du Gardijn gaat Joyce zich op meerdere fronten inzetten. Ze kijkt er naar uit om aan de slag te gaan: “De combinatie van P&O Advies, Verzuim én Werving & Selectie vind ik erg gaaf. Het is een uitdagende stap, waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen in de wereld van HRM. Binnen een kleinere dienstverlenende organisatie als du Gardijn kan ik mij meer laten zien, en samen met collega’s bouwen aan de toekomstplannen die er liggen. Zowel het kleine team, als de visie die er is binnen du Gardijn, passen erg bij mij. Van nature ben ik een positief en rustig persoon met een analyserende en kritische blik. Daarnaast ben ik erg dienstverlenend en vindt kwaliteit hierin erg belangrijk. Met deze eigenschappen verwacht ik een waardevolle invulling te geven aan mijn takenpakket en binnen het sterke team van medewerkers.”.


Leergierig & ambiteus

Rowin du Gardijn is verheugd met de komst van Joyce: “We zien in haar de persoon die onze organisatie weer verder kan brengen en een meerwaarde voor het team gaat zijn. Met haar dubbele rol is Joyce de verbinding tussen Verzuim en P&O en dit zal ook voor onze klanten een toegevoegde waarde gaan opleveren.” Ook zal Joyce zich focussen op haar eigen persoonlijke ontwikkeling: “Joyce is erg leergierig en ambitieus. Dat past binnen ons team die zich middels opleidingen en trainingen continue blijft ontwikkelen. In november gaat Joyce starten met de opleiding Regie op Verzuim.”

LAATSTE NIEUWS

 

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

Op LinkedIn hebben we jullie in 2020 meegenomen in het verhaal van Wouter d...
LEES MEER
WERKEN MET STAGIAIRES

WERKEN MET STAGIAIRES

Veel bedrijven werken met stagiaires omdat ze nieuwe kennis meebrengen, vol...
LEES MEER
POSITIEVE INVLOED HRM

POSITIEVE INVLOED HRM

HRM heeft een positieve invloed op medewerkers tijdens corona. HR-professio...
LEES MEER
BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

Wanneer een organisatie op zoek gaat naar advies of ondersteuning op het ge...
LEES MEER
VOORBEREIDING OP DE WINTER

VOORBEREIDING OP DE WINTER

Heb jij je al voorbereid op de winter? Voorkom schade aan jouw bedrijfspand...
LEES MEER
DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

Duurzaam arbeidsongeschikt betekent dat het herstel van een zieke medewerke...
LEES MEER
YILMAZ AKCAY

YILMAZ AKCAY

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe bedrijfsarts Yilmaz Akc...
LEES MEER
SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

Subsidies zijn tijdelijke bijdrages van niet-commerciële organisaties als d...
LEES MEER
PREVENTIE WERKSTRESS

PREVENTIE WERKSTRESS

Deze week is het de week van de werkstress. In deze week ligt de focus op d...
LEES MEER
EIGENRISICODRAGER

EIGENRISICODRAGER

Als werkgever kunt u eigenrisicodrager worden voor de Ziektewet (ZW) of voo...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken