MIKE SNELLENS LOOPT STAGE

Sinds maart loopt de 23-jarige Mike Snellens stage bij du Gardijn. Mike volgt de opleiding Human Resource Management (HRM) op het Saxion Enschede. 


Voor zijn derde studiejaar moet Mike een fulltime stage lopen: “Ik zag de vacature voorbijkomen op LinkedIn, via Rowin du Gardijn die ik nog ken als studiegenoot. Met name het feit dat ik grotendeels beleidsmatig aan de slag kan én met zowel verzuim, verzekeringen als personeel & organisatie in aanraking kom sprak mij erg aan.” Deze motivatie was destijds ook de reden dat Mike koos voor de opleiding HRM: “Ik vind het leuk om met mensen te werken en bedrijfskundig bezig te zijn. HR is hier perfect voor, omdat je namelijk met beide kanten bezig bent. Inmiddels heb ik ontdekt dat de bedrijfskundige kant van de opleiding mij het meest aanspreekt. Ik vind het interessant om na te denken over beleid, continuïteit en veranderingen van organisaties.”  


Een veelzijdige stage

Bij du Gardijn houdt Mike zich bezig met diverse zaken en kijkt hij op meerdere fronten mee binnen de organisatie: “Ik loop veertig uur in de week stage. Op de maandag en vrijdag zit ik op kantoor bij du Gardijn. Dat zijn de dagen waarop ik mij bezighoud met de ontwikkeling van de dienst Werving & Selectie en het ondersteunen bij het opzetten van een nieuw project.” Op de andere dagen zet Mike zich, onder begeleiding van Dionne van der Kemp, in voor onze klanten Veldman Bouw en Yamada Europe: “Bij deze partijen ben ik onder andere bezig met een tevredenheidsonderzoek onder de werknemers, het opbouwen van een functiehuis en ondersteuning van dagelijkse HR-taken.” 


Kansen voor jonge talenten

Rowin du Gardijn over de stage die du Gardijn Mike biedt: “Wij willen jonge talenten de kans geven om zich bij du Gardijn te ontwikkelen en veel facetten van het vakgebied mee te krijgen. Jonge talenten hebben immers veel nieuwe frisse ideeën en zijn voor elk bedrijf van meerwaarde. Daar geloven wij in! Door Mike de kans te geven om bij onze klanten, en zo bij meerdere bedrijven, in de keuken te kijken kan hij veel praktijk ervaring op doen. Daarnaast speelt hij een belangrijke rol op ons kantoor in de backoffice en ondersteunt hij ook onze HR adviseurs. Met zijn proactieve, leergierige en enthousiaste houding past Mike goed binnen het team en een waardevolle kracht.”


Uitdagend & leerzaam 

Mike is leergierig en is enthousiast van start gegaan met zijn stage: “Er valt voor mij veel te leren bij du Gardijn, doordat ik met veel thema’s en vakgebieden in aanraking kom. Bovendien krijg ik veel vrijheid en krijg ik de kansen om datgene op te pakken waar mijn interesse ligt.” Tot nu toe bevalt het hem goed om bij du Gardijn ervaring op te doen richting de toekomst: “De sfeer op kantoor is erg prettig en ook vind ik het mooi de kans te krijgen om bij klanten ervaring op te doen. Bij deze bedrijven speelt er op het gebied van HR veel en dit maakt mijn stage uitdagend, leerzaam en interessant!”


Droom verwezenlijken

Tot en met 19 juli loopt Mike stage bij du Gardijn en rond hij zijn derde studiejaar af. Na zijn laatste studiejaar hoopt hij de opleiding succesvol af te ronden en een leuke baan te vinden: “Ik hoop een baan te vinden waarin ik mijzelf kan ontwikkelen, zodat ik ooit mijn droom kan verwezenlijken: HR-directeur worden binnen een grote internationale organisatie. Maar nu eerst de focus op mijn stage bij du Gardijn! Ik wil straks Werving & Selectie goed neer hebben gezet, zodat dit goed loopt bij mijn vertrek met een duidelijke procedure. En ik hoop dat ook het nieuwe project tegen die tijd meer vorm heeft gekregen en zich verder kan door ontwikkelen richting de mooie plannen die er liggen.” 

LAATSTE NIEUWS

 

ONDERSTEUNING HRM BELEID

ONDERSTEUNING HRM BELEID

Tijd voor een beter HRM beleid? Schakel dan een HRM-professional van du Gar...
LEES MEER
EERSTE & TWEEDE SPOOR

EERSTE & TWEEDE SPOOR

Eerste en tweede spoor bij re-integratie is een term die je vaak hoort, maa...
LEES MEER
VAST CONTRACT MEDEWERKERS

VAST CONTRACT MEDEWERKERS

Wist jij dat, sinds 1 januari 2020 het financieel aantrekkelijk is om werkn...
LEES MEER
KERSTCHEQUE VOOR DE KUBUS

KERSTCHEQUE VOOR DE KUBUS

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een kerstcheque uitgereikt. ...
LEES MEER
WAB: OPROEPKRACHTEN & PAYROLLING

WAB: OPROEPKRACHTEN & PAYROLLING

Ben je een werkgever die veel werkt met oproepkrachten? Dan gaat de WAB voo...
LEES MEER
WET ARBEIDSMARKT IN BALANS

WET ARBEIDSMARKT IN BALANS

Het doel van de WAB is om meer zekerheid te geven aan werknemers. Door te z...
LEES MEER
Vacature Adviseur Zakelijke Schadeverzekeringen

VACATURE ADVISEUR ZAKELIJKE SCHADEVERZEKERINGEN

Voor ons team du Gardijn Verzekeringen zijn wij op zoek naar een Adviseur Z...
LEES MEER
EXPERTISEGROEP SCHADEBEHANDELING

EXPERTISEGROEP SCHADEBEHANDELING

Kennis, passie, ervaring, energie en ideeën. Allemaal elementen die wij int...
LEES MEER
25 JAAR DU GARDIJN

25 JAAR DU GARDIJN

Vijfentwintig jaar geleden op 22 november besloot Wouter du Gardijn zich in...
LEES MEER
CYBERVERZEKERING

CYBERVERZEKERING

Cybercrime en cyberrisico’s zijn eigenlijk niets nieuws meer. Het verzekere...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken