NAUWE SAMENWERKING MET FLOWMUNDO

Sinds 1 april van dit jaar is du Gardijn nauw betrokken bij het concept van Flowmundo Digital Marketing. Eigenaar Edward Niemeijer startte hiermee en heeft dit reeds uitgebreid met Flowmundo ICT. Wouter du Gardijn maakte kennis met hem en het gedachtegoed van Flowmundo sloot naadloos aan op du Gardijn Personeel- & Organisatieadvies. Hierop besloten Rowin en Wouter, in samenwerking met Edward Niemeijer, Flowmundo HRM op te richten. 

Flowmundo detacheert de beste studenten per studierichting per regio. De zogenaamde high-potentials krijgen de ideale (relevante) bijbaan en krijgen daarnaast een talent ontwikkel programma op zowel vakinhoudelijk vlak als persoonlijke ontwikkeling. Bedrijven en organisaties krijgen op deze manier toptalent in huis om het verschil te maken. 

Investeren in jong talent 

Het idee speelt al jaren bij du Gardijn en op kleinschalig niveau werd al invulling gegeven aan het concept. Rowin: “Wouter heeft altijd al iets willen doen met jong talent op het gebied van human resource (HR). We investeren bij du Gardijn al jarenlang in jong talent en op deze manier krijgt dit nog meer vorm.” Rowin is hier zelf het levend voorbeeld van. “Ik heb bij du Gardijn altijd de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen en te leren. Zo heb ik eigenlijk een Flowmundo traject in house gehad. Door deze praktijkervaring, naast mijn hbo-opleiding, heb ik ontzettend veel geleerd.”, aldus Rowin over zijn eigen ervaring. 


De ideale bijbaan 

Zijn eigen ervaring gunt hij ook andere jonge en ambitieuze high-potentials: “Het is erg leerzaam om je op deze wijze, binnen een bedrijf en tijdens je studie, te ontwikkelen. Dit is niet voor iedereen weggelegd en het vraagt om veel kennis, inzet en motivatie. We zoeken high-potentials: ambitieuze studenten die het maximale uit hun studietijd willen halen. Voordat ze ook daadwerkelijk de kans geboden wordt krijgen ze eerst een assessment en een aantal gesprekken. Op deze manier beoordelen we of ze als student ook daadwerkelijk geschikt zijn om in te zetten als high-potential. Wanneer dit zo blijkt te zijn bieden we deze studenten dé ideale bijbaan! Hoe mooi is het namelijk om gelijk praktijkervaring op te doen in het vakgebied waarvoor je aan het studeren bent? Een student die op deze wijze praktijkervaring opdoet komt met een 3-0 voorsprong op de arbeidsmarkt na het afronden van zijn of haar studie ten opzichte van de medestudenten.” 


Enorme kans voor bedrijven 

Voor bedrijven is het volgens Rowin een enorme kans om met Flowmundo HRM samen te werken: “Welke ondernemer wil nou geen jong talent met frisse en nieuwe ideeën op de werkvloer en in het team? Het aantrekken van jong talent is voor bedrijven erg lastig. Wij hebben voor hen gewoon de beste high potentials van de HRM-opleidingen geselecteerd die ze kunnen inzetten. Bovendien ondersteunen wij daarnaast in de begeleiding en ontwikkeling van de high-potential.” Enkele bedrijven hebben de kans al gegrepen: “Uiteraard hebben we zelf al een high-potential ingezet bij du Gardijn Groep. Daarnaast is er een high-potential werkzaam bij Kroep Techniek en ook Yamada Europe B.V. profiteert van de inzet van een jonge ambitieuze HR high-potentials.” 


Toekomst 

De eerste drie high-potentials zijn dus werkzaam via Flowmundo HRM en de vierde gaat binnenkort beginnen. Rowin: “Het is al een mooie start. We hopen eind van dit jaar tien high-potentials in het werkveld te hebben. Het ultieme doel is dat de bedrijven straks in de wachtrij staan voor een Flowmundo HRM high-potential. We kunnen immers slechts maximaal 25 high-potentials per regio detacheren. Dit omdat we de beste kwaliteit willen leveren. In de toekomst, als de in Twente op de kaart staan met Flowmundo HRM, komen er misschien wel meer vestigingen in verschillende regio’s.” 


Contact

Vragen over Flowmundo HRM of interesse om een high-potential in te zetten op uw HR-afdeling? Neem dan contact op met Marloes Oude Breuil, HR Manager du Gardijn & Talent Manager Flowmundo HRM.  

Volg Flowmundo HRM op LinkedIn, Instagram & Facebook

LAATSTE NIEUWS

 

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

Op LinkedIn hebben we jullie in 2020 meegenomen in het verhaal van Wouter d...
LEES MEER
WERKEN MET STAGIAIRES

WERKEN MET STAGIAIRES

Veel bedrijven werken met stagiaires omdat ze nieuwe kennis meebrengen, vol...
LEES MEER
POSITIEVE INVLOED HRM

POSITIEVE INVLOED HRM

HRM heeft een positieve invloed op medewerkers tijdens corona. HR-professio...
LEES MEER
BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

Wanneer een organisatie op zoek gaat naar advies of ondersteuning op het ge...
LEES MEER
VOORBEREIDING OP DE WINTER

VOORBEREIDING OP DE WINTER

Heb jij je al voorbereid op de winter? Voorkom schade aan jouw bedrijfspand...
LEES MEER
DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

Duurzaam arbeidsongeschikt betekent dat het herstel van een zieke medewerke...
LEES MEER
YILMAZ AKCAY

YILMAZ AKCAY

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe bedrijfsarts Yilmaz Akc...
LEES MEER
SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

Subsidies zijn tijdelijke bijdrages van niet-commerciële organisaties als d...
LEES MEER
PREVENTIE WERKSTRESS

PREVENTIE WERKSTRESS

Deze week is het de week van de werkstress. In deze week ligt de focus op d...
LEES MEER
EIGENRISICODRAGER

EIGENRISICODRAGER

Als werkgever kunt u eigenrisicodrager worden voor de Ziektewet (ZW) of voo...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken