NUSANTARA NIEUWE KLANT DU GARDIJN

In oktober hebben we Stichting Nusantara Zorg mogen verwelkomen als nieuwe klant van du Gardijn Personeel- & Organisatieadvies. Nusantara is een cultuurspecifieke zorginstelling. Volwassenen en ouderen met een Nederlands-Indische, Molukse of Surinaams-Javaanse achtergrond, kunnen bij Nusantara terecht voor zorg die op hun achtergrond en persoonlijke geschiedenis afgestemd is.


​De hoofdlocatie van Nusantara is gevestigd in Ugchelen. Daarnaast is er een verpleeglocatie in Bussum en een dagbestedingscentrum in Almere. In totaal telt de instelling bijna 250 medewerkers. Een aantal weken geleden werd du Gardijn benaderd door bestuurder Roy Dom, met de vraag om tijdelijke extra HR ondersteuning. Marloes Oude Breuil over het contact met Nusantara: “Roy Dom ken ik nog via mijn vorige werkgever Carinova. Ik was hier werkzaam als HR-adviseur en Roy was directeur ondersteunende diensten. In juli jl. zijn we beiden vertrokken en nu komen we elkaar op deze wijze, beide op een nieuwe werkplek en in een nieuwe functie, weer tegen. Zijn vraag was of ik Nusantara tijdelijk kon ondersteunen als HR Businesspartner. Aangezien mijn werkweek al gevuld is met andere lopende opdrachten, heb ik onze HR Adviseur Sophie Biemans voorgesteld.”


De prettige kennismaking met Roy, Debbie Duijst (teammanager HR), Sophie en het vertrouwen in du Gardijn leidde uiteindelijk tot de samenwerking. Sophie is nu 24 tot 28 uur per week bij Nusantara aan de slag om ondersteuning en advies te bieden als HR Adviseur.


Toegevoegde waarde 

Sophie Biemans: “ 2 oktober jl. ben ik gestart ter ondersteuning van de HR afdeling van Nusantara, met name voor de locatie, manager en medewerkers op de locatie Ugchelen. Mijn ervaringen tot nu toe zijn alleen maar positief. Ik ervaar een goede klik met het management en de andere collega’s. Ze staan open voor feedback en ik ervaar vertrouwen in wat ik zeg en doe. Medewerkers weten mij steeds beter te vinden en dat is goed. Er gebeurt veel en er is genoeg te doen, waardoor ik zeker toegevoegde waarde voel. Het is fijn een bijdrage te kunnen leveren aan meer duidelijkheid voor medewerkers. Einddoel: prettigere werksfeer en een kwalitatief betere zorg voor de bewoners."


Sara Nijenhuis, mede-eigenaar du Gardijn P&O, over de nieuwe samenwerking: “Twee weken geleden mochten we de handtekening zetten onder het contract en was deze mooie samenwerking een feit. Het is snel gegaan en we zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking met een partner die een mooie dienst levert. We kijken uit naar een waardevolle samenwerking die hopelijk vele jaren mag duren en tot mooie resultaten mag leiden voor Nusantara.” 

LAATSTE NIEUWS

 

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

Op LinkedIn hebben we jullie in 2020 meegenomen in het verhaal van Wouter d...
LEES MEER
WERKEN MET STAGIAIRES

WERKEN MET STAGIAIRES

Veel bedrijven werken met stagiaires omdat ze nieuwe kennis meebrengen, vol...
LEES MEER
POSITIEVE INVLOED HRM

POSITIEVE INVLOED HRM

HRM heeft een positieve invloed op medewerkers tijdens corona. HR-professio...
LEES MEER
BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

Wanneer een organisatie op zoek gaat naar advies of ondersteuning op het ge...
LEES MEER
VOORBEREIDING OP DE WINTER

VOORBEREIDING OP DE WINTER

Heb jij je al voorbereid op de winter? Voorkom schade aan jouw bedrijfspand...
LEES MEER
DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

Duurzaam arbeidsongeschikt betekent dat het herstel van een zieke medewerke...
LEES MEER
YILMAZ AKCAY

YILMAZ AKCAY

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe bedrijfsarts Yilmaz Akc...
LEES MEER
SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

Subsidies zijn tijdelijke bijdrages van niet-commerciële organisaties als d...
LEES MEER
PREVENTIE WERKSTRESS

PREVENTIE WERKSTRESS

Deze week is het de week van de werkstress. In deze week ligt de focus op d...
LEES MEER
EIGENRISICODRAGER

EIGENRISICODRAGER

Als werkgever kunt u eigenrisicodrager worden voor de Ziektewet (ZW) of voo...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken