ROLAND SLOT: ERVAREN ADVISEUR P&O

Het team van du Gardijn bestaat uit meerdere medewerkers in loondienst, die werkzaam zijn op het kantoor aan Colosseum 1 in Enschede. Daarnaast zijn er meerdere ZZP’ers werkzaam om hun kennis en kwaliteiten in te zetten voor du Gardijn Verzekeringen, Verzuim en Personeel & Organisatie. Eén van deze zzp’ers is de 46-jarige Roland Slot, specialist op het gebied van Personeel & Organisatiebeleid.

 

Roland volgde aan het Saxion de opleiding Personeel & Organisatie (HBO) en breide zijn kennis uit met MBA P&O. Voordat hij zijn eigen onderneming ‘Roland Slot P&O Advies’ begon deed hij werkervaring op bij onder andere VDN Uitzendbureau, Ten Kate & Huizinga en Stratech. In 2015 besloot hij ZZP’er te worden en in datzelfde jaar begon ook de samenwerking met du Gardijn: “Het bevalt mij zeer goed om vanuit du Gardijn mijn kennis en ervaring in te zetten voor de klanten. Bovendien is het erg fijn dat er meerdere HR-professionals onderdeel uitmaken van het team P&O binnen du Gardijn. Door onze kennis te delen versterken wij onze samenwerking en kunnen zo onze klanten nog meer voorzien van de juiste ondersteuning.”

 

“Als ondernemer denk ik na over wat ik zelf kan en wil doen. Wat kan ik beter uitbesteden en zo mijn eigen werk leuk en efficiënt houden? Het leven is immers ook te kort om niet gebruik te maken van de kennis van elkaar!”

 

In de afgelopen jaren heeft Roland Slot meerdere klanten van du Gardijn voorzien van advies en ondersteuning op het gebied van P&O. Op dit moment is Roland werkzaam voor drie bedrijven, voor een vast aantal uren per week. Freesverhuur Ommen, Installatiebedrijf Vehof en Aannemersbedrijf Gebr. Meijerink profiteren van de inzet van onze P&O specialist: “Ik ontzorg de ondernemers door een gestructureerd Personeel- & Organisatiebeleid op te zetten én te onderhouden. Hierbij zorg ik ervoor dat het beleid naadloos aansluit op het algemene beleid van het bedrijf.’, aldus Roland.

 

Heldere & duidelijke structuur

De taken die Roland uitvoert voor onze opdrachtgevers zijn operationeel, tactisch en strategisch van aard. De werknemers worden door Roland begeleidt van binnenkomst tot vertrek: “Het voeren van de personeelsgesprekken, en de bijbehorende verslaglegging, vormt de basis voor de verdere ontwikkeling van de werknemers binnen de MKB-bedrijven.” Het resultaat voor het bedrijf is dat er een juiste bedrijfsstructuur wordt opgezet: “De ervaring leert dat het personeelsbeleid niet altijd eerste prioriteit is. Dat is het voor mij wel en ik zorg voor een heldere en duidelijke structuur, waardoor de ondernemer op dit gebied ontlast wordt en zich kan focussen op de primaire processen van zijn onderneming. Hij kan erop vertrouwen dat er een vaste structuur is in personeelsgesprekken en dat deze worden vastgelegd in een verslag. Het communicatieproces met en tussen de medewerkers en werkgever worden bovendien geoptimaliseerd. Op lange termijn resulteert dit alles tot een verbetering in het rendement.”

 

“Plezier en gezondheid staat voor mij op nummer één.

Daarna komt plezier hebben in het werk én dit behouden.”

 

Optimaal resultaat

Met veel plezier en voldoening zet Roland zit wekelijks in voor de klanten van du Gardijn: “Het is mooi om onderdeel uit te maken van du Gardijn. De sfeer is prettig, de mensen zijn deskundig en we streven naar het optimale resultaat. In mijn ogen staat du Gardijn voor betrouwbaarheid, kennisdeling en samenwerking. Dit met allemaal mensen die passie hebben voor het vak.”

 

Wouter du Gardijn is blij met de samenwerking met Roland Slot: “Hij is een perfecte sparringpartner. Zowel voor ons eigen team als voor de drie ondernemers die hij al jaren bedient met zijn kennis. Zijn jarenlange ervaring bij diverse grote Twentse bedrijven is erg waardevol. Bovendien is hij erg mensgericht en mede daardoor krijgt hij elk team de juiste kant op.”


Installatiebedrijf Vehof

Een vast aantal uren is Roland Slot werkzaam bij Vehof in Delden. Vehof is op zoek naar versterking van haar team en heeft meerdere vacatures openstaan op dit moment. Neem een kijkje op de site voor meer informatie over het bedrijf en de vacatures >>>

 

In de regio Twente is Installatiebedrijf Vehof B.V. met meer dan 25 jaar ervaring en bijna 30 professionele krachten, een speler van formaat. Particulier en bedrijven weten de installateur te vinden voor loodgieterswerk, sanitair en verwarming maar ook voor aanleg datanetwerken en elektrische installaties. Vehof is een maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO), met oog voor de leefomgeving, voor mens en milieu. Met kennis en ervaring in energiezuinige, energieneutrale of zelf energieopwekkende installaties, lopen zij voorop.

LAATSTE NIEUWS

 

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

Op LinkedIn hebben we jullie in 2020 meegenomen in het verhaal van Wouter d...
LEES MEER
WERKEN MET STAGIAIRES

WERKEN MET STAGIAIRES

Veel bedrijven werken met stagiaires omdat ze nieuwe kennis meebrengen, vol...
LEES MEER
POSITIEVE INVLOED HRM

POSITIEVE INVLOED HRM

HRM heeft een positieve invloed op medewerkers tijdens corona. HR-professio...
LEES MEER
BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

Wanneer een organisatie op zoek gaat naar advies of ondersteuning op het ge...
LEES MEER
VOORBEREIDING OP DE WINTER

VOORBEREIDING OP DE WINTER

Heb jij je al voorbereid op de winter? Voorkom schade aan jouw bedrijfspand...
LEES MEER
DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

Duurzaam arbeidsongeschikt betekent dat het herstel van een zieke medewerke...
LEES MEER
YILMAZ AKCAY

YILMAZ AKCAY

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe bedrijfsarts Yilmaz Akc...
LEES MEER
SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

Subsidies zijn tijdelijke bijdrages van niet-commerciële organisaties als d...
LEES MEER
PREVENTIE WERKSTRESS

PREVENTIE WERKSTRESS

Deze week is het de week van de werkstress. In deze week ligt de focus op d...
LEES MEER
EIGENRISICODRAGER

EIGENRISICODRAGER

Als werkgever kunt u eigenrisicodrager worden voor de Ziektewet (ZW) of voo...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken