SPECIALIST P&O: DIONNE VAN DER KEMP

Het team van du Gardijn bestaat uit meerdere medewerkers in loondienst, die werkzaam zijn op het kantoor aan Colosseum 1 in Enschede. Daarnaast zijn er meerdere ZZP’ers werkzaam om hun kennis en kwaliteiten in te zetten voor du Gardijn Verzekeringen, Verzuim en Personeel & Organisatie. Eén van deze zzp’ers is de 32-jarige Dionne van der Kemp, specialist op het gebied van P&O

 

Op het Saxion doorliep Dionne de opleiding Personeel & Arbeid en deed werkervaring op bij onder andere gemeente Borne, OAD Reizen en TSN Thuiszorg. Sinds december 2015 is Dionne werkzaam bij du Gardijn vanuit haar eigen bedrijf ‘HR op orde’: “Ik werk 32 tot 40 uur als zelfstandige en hiervan zet ik me voor een groot deel in voor du Gardijn. Zowel op kantoor als op locatie bij de opdrachtgevers van du Gardijn voer ik een diversiteit aan werkzaamheden uit.” 

 

Meerdere werkplekken

Binnen du Gardijn Group is Dionne HR Adviseur en ondersteunend aan alle drie de afdelingen: “Intern ben ik actief met verschillende projecten, zorg ik voor praktische ondersteuning en ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van structuur en opzet van Verzuim, Verzekeringen en Personeel & Organisatie.” Met haar kennis en ervaring wordt zij ingezet voor de opdrachtgevers bij du Gardijn. Dionne over haar werkzaamheden die plaatsvinden buiten het kantoor van du Gardijn: “Eén dagdeel per week ben ik werkzaam bij Veldman Group in Raalte en houd ik me bezig met het personeelsbeleid. Heel recent is er ook een nieuwe opdrachtgever bijgekomen waar ik me eveneens ga inzetten voor het strategisch personeelsbeleid binnen deze organisatie.” Binnenkort meer over de nieuwe opdrachtgever voor du Gardijn P&O.  

 

Totaal ontzorgen

Met veel plezier en enthousiasme werkt Dionne aan haar opdrachten bij du Gardijn: “Het is erg fijn om op deze wijze te kunnen samenwerken met andere HR-professionals die als zzp’er actief zijn en tegelijkertijd onderdeel uit te maken van een fijne groep collega’s. Daarbij is de werkwijze van du Gardijn erg prettig. We gaan voor het totaal ontzorgen van de ondernemer door op meerdere fronten ondersteuning en advies te bieden op maat. Deze samenwerking, en dit totaal aanbod kunnen doen richting klanten, is erg waardevol en ook altijd een mooie uitdaging.” 

 

Ontwikkelingen

De uitdaging vindt Dionne zowel bij du Gardijn als bij de opdrachtgevers: “Mijn streven bij de opdrachtgevers is, door middel van het strategisch HR-beleid stap voor stap op orde te brengen en verder te ontwikkelen, meer duidelijkheid en rust te creëren. Op deze wijze ontstaat er weer ruimte om tot goede keuzes te komen in het belang van de ontwikkeling en groei van het bedrijf. Ook binnen du Gardijn is dit lange tijd speerpunt geweest door de ontwikkelingen die speelden. Nu kunnen we inmiddels met een vaste groep deskundig personeel als team fungeren en gezamenlijk onze klanten van het beste advies voorzien en hen optimaal ondersteuning bieden. Ik hoop dan ook wij onze klantenkring verder mogen gaan uitbreiden, want wij zijn er als team klaar voor!” 

 

Du Gardijn biedt haar medewerkers kansen om zich persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen. Ook Dionne heeft deze kans gegrepen en heeft deze maand de opleiding Vertrouwenspersoon afgerond. Dionne: “Ik ben nieuwsgierig en leergierig. Het is leuk om me te kunnen blijven verbazen over verschillende (nieuwe) onderwerpen. Dit maakt dat je scherpt, kritisch en bovendien creatief blijft. Alles wat ook nodig is om te kunnen blijven vernieuwen en ontwikkelen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.” 

LAATSTE NIEUWS

 

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

Op LinkedIn hebben we jullie in 2020 meegenomen in het verhaal van Wouter d...
LEES MEER
WERKEN MET STAGIAIRES

WERKEN MET STAGIAIRES

Veel bedrijven werken met stagiaires omdat ze nieuwe kennis meebrengen, vol...
LEES MEER
POSITIEVE INVLOED HRM

POSITIEVE INVLOED HRM

HRM heeft een positieve invloed op medewerkers tijdens corona. HR-professio...
LEES MEER
BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

Wanneer een organisatie op zoek gaat naar advies of ondersteuning op het ge...
LEES MEER
VOORBEREIDING OP DE WINTER

VOORBEREIDING OP DE WINTER

Heb jij je al voorbereid op de winter? Voorkom schade aan jouw bedrijfspand...
LEES MEER
DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

Duurzaam arbeidsongeschikt betekent dat het herstel van een zieke medewerke...
LEES MEER
YILMAZ AKCAY

YILMAZ AKCAY

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe bedrijfsarts Yilmaz Akc...
LEES MEER
SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

Subsidies zijn tijdelijke bijdrages van niet-commerciële organisaties als d...
LEES MEER
PREVENTIE WERKSTRESS

PREVENTIE WERKSTRESS

Deze week is het de week van de werkstress. In deze week ligt de focus op d...
LEES MEER
EIGENRISICODRAGER

EIGENRISICODRAGER

Als werkgever kunt u eigenrisicodrager worden voor de Ziektewet (ZW) of voo...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken