YAMADA KLANT VAN DU GARDIJN

Eind januari is Dionne van der Kemp gestart bij Yamada Europe B.V. in Hengelo. Al enkele jaren klant bij du Gardijn Verzuim en du Gardijn Verzekering. Sinds dit jaar maken ze ook gebruik van de diensten die wij leveren vanuit du Gardijn Persoon- & Organisatieadvies. Als HR-adviseur is Dionne twaalf uur per week aanwezig bij Yamada.


Duurzaam HR Beleid 

Dionne van der Kemp: “Eén van de medewerkers is voor een langere periode afwezig en ik vang onder andere haar werkzaamheden op. Dit is wat wij bij du Gardijn namelijk bieden: opvang bij tijdelijke afwezigheid, van A tot Z. Bij Yamada draag ik op dit moment met name zorg voor lopende zaken rondom HR, verwerking van de administratie en salarisverwerking, maar ook het uitvoeren van beleid. Bovendien houd ik me bezig met het verduurzamen van de algehele HR-organisatie. Ik pak dit van voor af aan op. Dit doe ik op een dusdanige wijze dat de zittende HR’er, of andere medeweker, er in de toekomst mee uit de voeten kan zodat het beleid voortgezet wordt. Ook is er de ruimte voor eigen inbreng. Dit alles met als doel dat HR altijd op orde is.”


Kansen & uitdagingen

Naast de inzet van Dionne vanuit du Gardijn is ook stagiair Mike Snellens aanwezig om Dionne te ondersteunen bij de werkzaamheden. Dionne: “Zowel ik als Mike voelen ons zeer welkom bij Yamada. Inmiddels zijn we ook aardig ingewerkt en hebben goed zicht op de lopende zaken. Het is een interessant bedrijf en we zien nog heel veel kansen en uitdagingen om het personeel optimaal in te zetten binnen het bedrijf. Mede daarom is het fijn om met de hulp van Mike wat extra werkzaamheden te kunnen verzetten, zoals de salarisadministratie en P&O administratie. Daarnaast is ook Werving & Selectie* een belangrijk speerpunt voor Yamada en zetten we erop in om het team, dat op dit moment bestaat uit twintig medewerkers, verder uit de breiden.”


Rowin du Gardijn: “We zijn blij Yamada sinds dit jaar van al onze diensten te mogen voorzien. Het is mooi om te zien dat het elkaar ontzettend versterkt, doordat we alles inzichtelijk hebben. Met de inzet van Dionne worden niet alleen de HR werkzaamheden voortgezet, maar wordt er verder gekeken naar mogelijkheden tot groei en ontwikkeling op meerdere fronten. We zijn ervan overtuigd dat dit positieve resultaten gaat opleveren voor Yamada in de toekomst. Fijn dat wij met du Gardijn hier actief, en op diverse manieren, een bijdrage aan kunnen leveren.”


*Vacatures Yamada 

Klik op de functie voor de openstaande vacature bij Yamada Europe B.V.:


============================

Yamada

Yamada Corporation is een engineeringbedrijf in familiebezit met hoofdkantoor in Tokio, Japan en is sinds 1905 een toonaangevende producent van industriële apparatuur. Yamada heeft meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en distribueren van producten voor vloeistofbehandeling, met een uitgebreid assortiment pompen en accessoires die wereldwijd bekend staan ​​om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.


Naast verschillende andere productiefaciliteiten verspreid over de regio Tokio, biedt Yamada ook verkoop en distributie aan in elke regio in Japan en heeft het drie overzeese dochtermaatschappijen die strategisch zijn gevestigd in Nederland, Chicago Illinois en Shanghai China. Yamada Europe richt zich op het handhaven van de Yamada bedrijfsfilosofie; het leveren van hoogwaardige en betrouwbare technische producten tegen concurrerende prijzen, gekoppeld aan een professioneel en deskundig internationaal verkoopteam, dat face-to-face-ondersteuning biedt aan elke klant in onze regio.


Sinds 1986 is Yamada Europe B.V. gevestigd Hengelo en zijn voornamelijk een logistiek bedrijf. Ongeveer 20% van de productie doet Yamada in Hengelo op basis van de wensen van de klant.


Klik hier voor meer informatie over Yamada >>>

LAATSTE NIEUWS

 

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

Op LinkedIn hebben we jullie in 2020 meegenomen in het verhaal van Wouter d...
LEES MEER
WERKEN MET STAGIAIRES

WERKEN MET STAGIAIRES

Veel bedrijven werken met stagiaires omdat ze nieuwe kennis meebrengen, vol...
LEES MEER
POSITIEVE INVLOED HRM

POSITIEVE INVLOED HRM

HRM heeft een positieve invloed op medewerkers tijdens corona. HR-professio...
LEES MEER
BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

Wanneer een organisatie op zoek gaat naar advies of ondersteuning op het ge...
LEES MEER
VOORBEREIDING OP DE WINTER

VOORBEREIDING OP DE WINTER

Heb jij je al voorbereid op de winter? Voorkom schade aan jouw bedrijfspand...
LEES MEER
DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

Duurzaam arbeidsongeschikt betekent dat het herstel van een zieke medewerke...
LEES MEER
YILMAZ AKCAY

YILMAZ AKCAY

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe bedrijfsarts Yilmaz Akc...
LEES MEER
SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

Subsidies zijn tijdelijke bijdrages van niet-commerciële organisaties als d...
LEES MEER
PREVENTIE WERKSTRESS

PREVENTIE WERKSTRESS

Deze week is het de week van de werkstress. In deze week ligt de focus op d...
LEES MEER
EIGENRISICODRAGER

EIGENRISICODRAGER

Als werkgever kunt u eigenrisicodrager worden voor de Ziektewet (ZW) of voo...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken