LAURA HOLLINK: DESKUNDIG HR-BUSINESS PARTNER & COACH

Sinds 2016 is Laura Hollink zelfstandig ondernemer en werkzaam voor du Gardijn. Als ervaren HRM’er is zij vanuit du Gardijn Personeel & Organisatie op dit moment werkzaam bij Sucsez Groep.

 

Kennis & ervaring

Na haar studie Human Resources Management (HRM) aan het Saxion deed de 34-jarige Laura de nodige werkervaring op. Ze was onder andere werkzaam bij De Jong & Laan Accountants, Pilkington en Brookhuis Groep: “Na mijn afstuderen heb ik twaalf jaar werkervaring opgedaan als HRM’er. Eerst als adviseur en daarna vijf jaar als eindverantwoordelijke van een afdeling met vier HR-adviseurs en HR-medewerkers. De laatste jaren werk ik steeds meer in het tactisch en strategisch HR-advies. Door het HR-beleid van organisaties in lijn te brengen met hun strategie wordt het HR-beleid integraal en veel effectiever.” Tijdens de groei die ze doormaakte in haar vakgebied, volgde ze bovendien trainingen en opleidingen. Met succes behaalde ze de Post HBO-opleiding tot professioneel coach en verkreeg ze de certificering voor DISC en BUTTONS. De opgedane kennis en ervaring zet Laura nu in als ZZP’er: “Ik besloot in 2016 zelfstandig te worden, omdat het werken voor verschillende opdrachtgevers en branches mij enorm aanspreekt. Ik startte met ‘de Beuk Ontwikkeling’ en daarna met ‘HRM in Bedrijf’ en sinds 2016 ben ik ook bij du Gardijn werkzaam. Op dit moment doe ik vanuit du Gardijn inhoudelijke klussen op strategisch HR-niveau voor de opdrachtgever. Dit bevalt me erg goed en doe ik met veel plezier.”

 

“Laura is een zeer strategisch HRM’er, waarbij het ontwikkelen van personeel voor haar de hoogste prioriteit heeft. Bij Mandaat is ze zowel een klankbord voor het management als het personeel. Met haar inzet, haar bevlogenheid en haar kijk op HRM heeft ze een enorme bijdrage geleverd aan de groei van onze waardevolle partner Mandaat (onderdeel van Sucsez Groep).”

Wouter du Gardijn - 

 

Strategisch HR, leiderschap & persoonlijke ontwikkeling

De opdrachtgever waar Laura op dit moment werkzaam is, is Sucsez Groep in Doetinchem. Hier is ze als strategisch HRM-adviseur verantwoordelijk voor diverse projecten, waarbij persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers de basis vormt: “Ik houd me bezig met de strategische personeelsplanning, talentmanagement en het coachen van HR-medewerkers en leidinggevenden. Ook ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van meerdere jaartrajecten; onder andere voor teammanagers, coördinatoren en het talentenprogramma voor young professionals binnen de organisatie.” Coaching speelt in haar werkzaamheden een belangrijke rol: “Individuele medewerkers binnen de organisatie coach ik op het gebied van effectiviteit, loopbaan, leiderschap etc. Door teammanagers en coördinatoren goed te coachen en trainen kunnen ze met hun teams veel sneller stappen zetten. Zowel met individuele medewerkers als in teamverband.”

 

Succes bij Suczes

Haar inzet bij Suczes Groep levert mooie en zichtbare resultaten op: “Door mijn coaching en begeleiding hebben teammanagers een veel betere visie gekregen op hun team. Ze kunnen talenten beter binden & boeien, weten beter wie ze als aanvulling op hun team moeten aannemen en gaan het gesprek tijdig aan met medewerkers waar ze aandachtspunten zien. Leidinggevenden zijn zich bovendien bewuster van hun eigen kwaliteiten en valkuilen. Hierdoor zijn ze onder andere beter in staat leiding te geven en medewerkers te motiveren.”

 

Opzoek naar drijfveren

Bij du Gardijn is het onze overtuiging dat medewerkers het onderscheidend vermogen vormen van de organisatie. Het zijn de medewerkers die het verschil maken. Om die reden ondersteunen wij vanuit Personeel & Organisatie ondernemers en managers op het gebied van het personeelsbeleid. Dit is dan ook hetgeen waar Laura zich actief en met bevlogenheid voor inzet: “Ik geloof er sterk in dat ontwikkeling van mensen veel meerwaarde oplevert voor de organisatie. Om de medewerkers zich te kunnen laten ontwikkelen werken we vanuit de drijfveren. Met de BUTTONS-methode brengen we deze in beeld. Hierdoor ontdekken medewerkers wat hun energie geeft en hoe ze daar nog meer mee bezig kunnen zijn. Dit levert een mindset op die een positieve weerslag heeft op het werk en de werkvloer.”

LAATSTE NIEUWS

 

FIJNE VAKANTIE

FIJNE VAKANTIE

LEES MEER
NIEUW: DIGITALE POLISMAP

NIEUW: DIGITALE POLISMAP

Vanaf juli bieden wij onze klanten de mogelijkheid om verzekeringen online ...
LEES MEER
WAKE-UP CALL VOOR DE BOUWWERELD

WAKE-UP CALL VOOR DE BOUWWERELD

Hoe kun je risico’s op schade tijdens bouwactiviteiten beperken? Op die vra...
LEES MEER
GA VERZEKERD OP REIS

GA VERZEKERD OP REIS

De vakantie staat voor de deur! In alle euforie en hectiek wordt het afslui...
LEES MEER
WOUTER DU GARDIJN GEEFT STOKJE DOOR

WOUTER DU GARDIJN GEEFT STOKJE DOOR

Rowin du Gardijn is de nieuwe directeur van du Gardijn Groep B.V.. Wouter d...
LEES MEER
SCHADE-EXPERT PIET BOSMA DEELT ZIJN KENNIS

SCHADE-EXPERT PIET BOSMA DEELT ZIJN KENNIS

Op woensdagavond 11 september organiseert du Gardijn Verzekering in Spinner...
LEES MEER
AANSPRAKELIJKHEID EN RI&E

AANSPRAKELIJKHEID EN RI&E

In de week van de RI&E delen wij graag wat meer informatie over het belang ...
LEES MEER
WEEK VAN DE RI&E

WEEK VAN DE RI&E

Van 17 t/m 21 juni is het de week van de risico-inventarisatie en -evaluati...
LEES MEER
YAMADA KLANT VAN DU GARDIJN

YAMADA KLANT VAN DU GARDIJN

Eind januari is Dionne van der Kemp gestart bij Yamada Europe B.V. in Henge...
LEES MEER
MARIANNE DE BUSSER GESLAAGD

MARIANNE DE BUSSER GESLAAGD

Vorige week behaalde Marianne de Busser, medewerkster du Gardijn Verzekerin...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken