LAURA HOLLINK: DESKUNDIG HR-BUSINESS PARTNER & COACH

Sinds 2016 is Laura Hollink zelfstandig ondernemer en werkzaam voor du Gardijn. Als ervaren HRM’er is zij vanuit du Gardijn Personeel & Organisatie op dit moment werkzaam bij Sucsez Groep.

 

Kennis & ervaring

Na haar studie Human Resources Management (HRM) aan het Saxion deed de 34-jarige Laura de nodige werkervaring op. Ze was onder andere werkzaam bij De Jong & Laan Accountants, Pilkington en Brookhuis Groep: “Na mijn afstuderen heb ik twaalf jaar werkervaring opgedaan als HRM’er. Eerst als adviseur en daarna vijf jaar als eindverantwoordelijke van een afdeling met vier HR-adviseurs en HR-medewerkers. De laatste jaren werk ik steeds meer in het tactisch en strategisch HR-advies. Door het HR-beleid van organisaties in lijn te brengen met hun strategie wordt het HR-beleid integraal en veel effectiever.” Tijdens de groei die ze doormaakte in haar vakgebied, volgde ze bovendien trainingen en opleidingen. Met succes behaalde ze de Post HBO-opleiding tot professioneel coach en verkreeg ze de certificering voor DISC en BUTTONS. De opgedane kennis en ervaring zet Laura nu in als ZZP’er: “Ik besloot in 2016 zelfstandig te worden, omdat het werken voor verschillende opdrachtgevers en branches mij enorm aanspreekt. Ik startte met ‘de Beuk Ontwikkeling’ en daarna met ‘HRM in Bedrijf’ en sinds 2016 ben ik ook bij du Gardijn werkzaam. Op dit moment doe ik vanuit du Gardijn inhoudelijke klussen op strategisch HR-niveau voor de opdrachtgever. Dit bevalt me erg goed en doe ik met veel plezier.”

 

“Laura is een zeer strategisch HRM’er, waarbij het ontwikkelen van personeel voor haar de hoogste prioriteit heeft. Bij Mandaat is ze zowel een klankbord voor het management als het personeel. Met haar inzet, haar bevlogenheid en haar kijk op HRM heeft ze een enorme bijdrage geleverd aan de groei van onze waardevolle partner Mandaat (onderdeel van Sucsez Groep).”

Wouter du Gardijn - 

 

Strategisch HR, leiderschap & persoonlijke ontwikkeling

De opdrachtgever waar Laura op dit moment werkzaam is, is Sucsez Groep in Doetinchem. Hier is ze als strategisch HRM-adviseur verantwoordelijk voor diverse projecten, waarbij persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers de basis vormt: “Ik houd me bezig met de strategische personeelsplanning, talentmanagement en het coachen van HR-medewerkers en leidinggevenden. Ook ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van meerdere jaartrajecten; onder andere voor teammanagers, coördinatoren en het talentenprogramma voor young professionals binnen de organisatie.” Coaching speelt in haar werkzaamheden een belangrijke rol: “Individuele medewerkers binnen de organisatie coach ik op het gebied van effectiviteit, loopbaan, leiderschap etc. Door teammanagers en coördinatoren goed te coachen en trainen kunnen ze met hun teams veel sneller stappen zetten. Zowel met individuele medewerkers als in teamverband.”

 

Succes bij Suczes

Haar inzet bij Suczes Groep levert mooie en zichtbare resultaten op: “Door mijn coaching en begeleiding hebben teammanagers een veel betere visie gekregen op hun team. Ze kunnen talenten beter binden & boeien, weten beter wie ze als aanvulling op hun team moeten aannemen en gaan het gesprek tijdig aan met medewerkers waar ze aandachtspunten zien. Leidinggevenden zijn zich bovendien bewuster van hun eigen kwaliteiten en valkuilen. Hierdoor zijn ze onder andere beter in staat leiding te geven en medewerkers te motiveren.”

 

Opzoek naar drijfveren

Bij du Gardijn is het onze overtuiging dat medewerkers het onderscheidend vermogen vormen van de organisatie. Het zijn de medewerkers die het verschil maken. Om die reden ondersteunen wij vanuit Personeel & Organisatie ondernemers en managers op het gebied van het personeelsbeleid. Dit is dan ook hetgeen waar Laura zich actief en met bevlogenheid voor inzet: “Ik geloof er sterk in dat ontwikkeling van mensen veel meerwaarde oplevert voor de organisatie. Om de medewerkers zich te kunnen laten ontwikkelen werken we vanuit de drijfveren. Met de BUTTONS-methode brengen we deze in beeld. Hierdoor ontdekken medewerkers wat hun energie geeft en hoe ze daar nog meer mee bezig kunnen zijn. Dit levert een mindset op die een positieve weerslag heeft op het werk en de werkvloer.”

LAATSTE NIEUWS

 

NIEUWE WERKWIJZE BEDRIJFSARTS

NIEUWE WERKWIJZE BEDRIJFSARTS

Bij du Gardijn kunnen ondernemers onder andere terecht voor begeleiding bij...
LEES MEER
VERZUIMPARTNER 2020

VERZUIMPARTNER 2020

Bij du Gardijn kunnen ondernemers onder andere terecht voor begeleiding bij...
LEES MEER
JOYCE HUIZINGA AAN DE SLAG BIJ DU GARDIJN

JOYCE HUIZINGA AAN DE SLAG BIJ DU GARDIJN

De 28-jarige Joyce Huizinga is deze maand gestart bij du Gardijn Groep. Ze ...
LEES MEER
BRAND SCHADEOORZAAK NUMMER EEN

BRAND SCHADEOORZAAK NUMMER EEN

Bij bedrijven is brand schadeoorzaak nummer één is te lezen op am:web. Bij ...
LEES MEER
MEER DAN ALLEEN RISICO'S VERZEKEREN

MEER DAN ALLEEN RISICO'S VERZEKEREN

Simon de Jong, Piet Bosma en Kelly Roelofs zijn de sprekers tijdens ons eve...
LEES MEER
NIEUWE MEDEWERKER P&O: BRYAN KEURHORST

NIEUWE MEDEWERKER P&O: BRYAN KEURHORST

Eerder presenteerden wij Marloes Oude Breuil als nieuwe HR Manager van du G...
LEES MEER
ZIEK EN TOCH OP VAKANTIE?

ZIEK EN TOCH OP VAKANTIE?

In de afgelopen periode krijgen we bij du Gardijn Verzuim regelmatig de vol...
LEES MEER
RISICO'S IN DE BOUW VERMINDEREN & BEHEERSEN

RISICO'S IN DE BOUW VERMINDEREN & BEHEERSEN

Op woensdag 11 september organiseren wij een avond speciaal voor iedereen d...
LEES MEER
NAUWE SAMENWERKING MET FLOWMUNDO

NAUWE SAMENWERKING MET FLOWMUNDO

Flowmundo detacheert de beste studenten per studierichting per regio. De zo...
LEES MEER
MARLOES OUDE BREUIL IN DIENST BIJ DU GARDIJN

MARLOES OUDE BREUIL IN DIENST BIJ DU GARDIJN

Sinds 1 juli is Marloes Oude Breuil werkzaam voor du Gardijn Personeel- & O...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken