MARLOES OUDE BREUIL IN DIENST BIJ DU GARDIJN

Sinds 1 juli is Marloes Oude Breuil werkzaam voor du Gardijn Personeel- & Organisatieadvies. De 42-jarige Hengelose gaat bij du Gardijn aan de slag als HR Manager en zet zich daarnaast in als Talent Manager voor Flowmundo HRM. 


Op het Saxion in Deventer volgde Marloes de hbo-opleiding Personeel & Organisatie en breidde ze haar kennis uit met leergang HR Strateeg bij AOG School of Management. Haar werkervaring deed ze op bij verschillende bedrijven als HR Adviseur en HR Manager. “Lange tijd geleden begon ik mijn carrière in hetzelfde pand, en op dezelfde verdieping, als waar we nu zitten met du Gardijn. Destijds was hier nog Deloitte & Touche gevestigd waar ik begon als junior HR Adviseur. Na drie jaar besloot ik een jaar naar het buitenland te gaan en bij terugkomst in Nederland ging ik werken bij Sallcon Werktalent in Deventer.”, vertelt Marloes over haar eerste werkervaringen. Ze heeft vervolgens bij meerdere grote werkgevers haar ervaring uitgebreid. Zo was ze werkzaam op de HR-afdelingen van Carint Reggeland Groep, EduPer, TSN Thuiszorg en Carinova: “Bij deze werkgevers heb ik mooie dienstjaren gehad en veel geleerd. Allen zijn het grote organisaties, zoals ook Carinova, een zorgorganisatie met meer dan 3.000 medewerkers, waar ik tot voor kort nog werkte en 4 ½ jaar in dienst ben geweest. Met de overstap naar du Gardijn kies ik voor een kleine werkgever, waar ik mijn kennis goed kan inzetten en waar de ambities en doelen niet veel anders zijn dan bij mijn vorige werkgevers.” 


Professionalisering 

Moeder van twee kinderen, Desi (13) en Lani (11), maakt heel bewust de overstap naar du Gardijn: “Ik ken Wouter al een aantal jaren en hij heeft mij al eerder benaderd in het verleden. Toen was ik er niet aan toe, maar nu was het voor mij het juiste moment. Er hebben mooie ontwikkelingen plaatsgevonden en er zijn mooie plannen voor de toekomst. Ik draag met mijn kennis en ervaring graag mijn steentje bij om onder andere de interne organisatie van du Gardijn verder te professionaliseren.” Als HR Manager, met altijd een vrolijke en kritische noot, is Marloes niet alleen verantwoordelijk voor de interne organisatie, maar gaat ze ook bij externe relaties  aan de slag als HR Manager: “Ik ga onder andere anderhalve dag in de week mijn expertise inzetten voor Kroep Techniek in Enschede. In de loop van der tijd hoop ik met nog meer klanten van du Gardijn kennis te maken. Ook hen willen we, indien gewenst en mogelijk, gaan ondersteunen in het professionaliseren van de personeelsorganisatie.”


Flowmundo HRM

Achter de schermen wordt door Rowin en Wouter du Gardijn al lange tijd gewerkt, samen met Flowmundo, aan het opbouwen van een nieuwe B.V., genaamd Flowmundo HRM. Marloes gaat zich bezighouden met het verder opzetten en vormgeven van Flowmundo HRM en daarnaast de high-potentials begeleiden. 


Rowin du Gardijn over Flowmundo HRM: “Met Flowmundo HRM detacheren wij de 25 beste HRM studenten per regio. Onze high-potentials krijgen de ideale (relevante) bijbaan en krijgen daarnaast een talent ontwikkel programma op zowel vakinhoudelijk vlak als op persoonlijke ontwikkeling. Bedrijven krijgen op deze manier toptalent in huis om het verschil te maken op het HRM vlak. Marloes is de Talent Manager en begeleidt alle high-potentials. Hierbij is ze verantwoordelijk voor hun persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarnaast gaat ze vanuit du Gardijn P&O werken bij Kroep Techniek. Vanuit haar rol is zij de verbinding tussen de opdrachtgever en high-potentiaal. Met haar jarenlange ervaring als HR-adviseur is zij de ideale Talent Manager om haar kennis over te dragen aan de high-potentials van Flowmundo HRM.”


Binnenkort een uitgebreid artikel met meer informatie over Flowmundo HRM.

Volg Flowmundo HRM op LinkedIn, Instagram & Facebook

LAATSTE NIEUWS

 

NIEUWE WERKWIJZE BEDRIJFSARTS

NIEUWE WERKWIJZE BEDRIJFSARTS

Bij du Gardijn kunnen ondernemers onder andere terecht voor begeleiding bij...
LEES MEER
VERZUIMPARTNER 2020

VERZUIMPARTNER 2020

Bij du Gardijn kunnen ondernemers onder andere terecht voor begeleiding bij...
LEES MEER
JOYCE HUIZINGA AAN DE SLAG BIJ DU GARDIJN

JOYCE HUIZINGA AAN DE SLAG BIJ DU GARDIJN

De 28-jarige Joyce Huizinga is deze maand gestart bij du Gardijn Groep. Ze ...
LEES MEER
BRAND SCHADEOORZAAK NUMMER EEN

BRAND SCHADEOORZAAK NUMMER EEN

Bij bedrijven is brand schadeoorzaak nummer één is te lezen op am:web. Bij ...
LEES MEER
MEER DAN ALLEEN RISICO'S VERZEKEREN

MEER DAN ALLEEN RISICO'S VERZEKEREN

Simon de Jong, Piet Bosma en Kelly Roelofs zijn de sprekers tijdens ons eve...
LEES MEER
NIEUWE MEDEWERKER P&O: BRYAN KEURHORST

NIEUWE MEDEWERKER P&O: BRYAN KEURHORST

Eerder presenteerden wij Marloes Oude Breuil als nieuwe HR Manager van du G...
LEES MEER
ZIEK EN TOCH OP VAKANTIE?

ZIEK EN TOCH OP VAKANTIE?

In de afgelopen periode krijgen we bij du Gardijn Verzuim regelmatig de vol...
LEES MEER
RISICO'S IN DE BOUW VERMINDEREN & BEHEERSEN

RISICO'S IN DE BOUW VERMINDEREN & BEHEERSEN

Op woensdag 11 september organiseren wij een avond speciaal voor iedereen d...
LEES MEER
NAUWE SAMENWERKING MET FLOWMUNDO

NAUWE SAMENWERKING MET FLOWMUNDO

Flowmundo detacheert de beste studenten per studierichting per regio. De zo...
LEES MEER
MARLOES OUDE BREUIL IN DIENST BIJ DU GARDIJN

MARLOES OUDE BREUIL IN DIENST BIJ DU GARDIJN

Sinds 1 juli is Marloes Oude Breuil werkzaam voor du Gardijn Personeel- & O...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken