NIEUWE MEDEWERKER P&O: BRYAN KEURHORST

Eerder presenteerden wij Marloes Oude Breuil als nieuwe HR Manager van du Gardijn Personeel- & Organisatieadvies. De afdeling P&O wordt sinds deze maand bovendien versterkt met de 24-jarige Bryan Keurhorst.


“Ik hoop mezelf nog meer uit te dagen in deze nieuwe omgeving, in een nieuwe functie en met nieuwe mensen om mij heen. Ik verwacht een hele leuke, creatieve en productieve periode tegemoet te gaan die gaat resulteren in hele mooie resultaten. Niet alleen voor du Gardijn en Flowmundo, maar vooral voor onze klanten die we uiteindelijk nóg beter kunnen gaan voorzien met onze kennis en dienstverlening.”


Een nieuwe uitdaging

De bevlogen en leergierige Bryan studeert op dit moment aan de Saxion Hogeschool in Enschede en gaat dit combineren met een twaalfurige werkweek bij du Gardijn: “Ik heb mijn MBO4 diploma behaald als Ondernemer Detailhandel en ben daarna gestart op het HBO met de opleiding Commerciële Economie. Al snel bleek dat deze opleiding niets voor mij was. Met behulp van een studieloopbaantraject kwam ik er achter wat ik echt graag wilde gaan doen: HRM! Zodoende ben ik nu derdejaars Human Resource & Business Management student.” Tijdens zijn studie deed de Denekamper al wat ervaring op in het werkveld: “Mijn eerste stageperiode van de HR&BM studie liep ik bij Sterk in Bedrijf. Eerst als stagiair HR & Recruitment en vervolgens werd mij een contract aangeboden. Ik heb al met al een erg leuke en leerzame tijd gehad bij Sterk in Bedrijf. Na 2 ½ jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij du Gardijn. Gaaf dat ik deze functie naast mijn studie kan en mag bekleden binnen een mooie, stabiele en tegelijkertijd groeiende organisatie zoals du Gardijn.”


“Waar een wil is, is een weg”

De werkzaamheden van Bryan zijn gericht op het verder opzetten en ontwikkelen van Werving & Selectie, oftewel Recruitment. Daarnaast zal Bryan vanuit deze rol ook nauw betrokken zijn bij Flowmundo HRM. “De visie van du Gardijn, en de mensen die hier werken, sluiten goed aan bij mij. Niet voor niets was ik erg nieuwsgierig en enthousiast toen ik hoorde over de toekomstplannen en de mogelijkheden die men wil gaan benutten. Door me bezig te houden met het vormgeven en coördineren hoop ik hier een waardevolle bijdrage aan te kunnen leveren. Met mijn kritische blik, en het feit dat ik overal altijd het maximale uit probeer te halen én een oplossing voor te vinden, geloof ik in mooie resultaten en kijk ik uit naar deze uitdaging.”, aldus de enthousiaste Bryan.


Geloof in jong talent

Rowin du Gardijn over de komst van Bryan: “We zijn erg blij met zijn komst. Hij is erg gedreven, heeft op jonge leeftijd al de nodige ervaring opgedaan, weet wat hij wil en waar zijn sterktes liggen. Wij geloven bij du Gardijn erg in jong talent en zien in Bryan de ideale kandidaat om onder andere onze plannen voor Werving & Selectie verder te ontwikkelen en uit te rollen. Ook sluit zijn komst uiteraard perfect aan op de ontwikkelingen rondom Flowmundo HRM en biedt hem dit ook mogelijkheden om nog meer ervaring op te doen binnen een ander bedrijf.”

LAATSTE NIEUWS

 

ONDERSTEUNING HRM BELEID

ONDERSTEUNING HRM BELEID

Tijd voor een beter HRM beleid? Schakel dan een HRM-professional van du Gar...
LEES MEER
EERSTE & TWEEDE SPOOR

EERSTE & TWEEDE SPOOR

Eerste en tweede spoor bij re-integratie is een term die je vaak hoort, maa...
LEES MEER
VAST CONTRACT MEDEWERKERS

VAST CONTRACT MEDEWERKERS

Wist jij dat, sinds 1 januari 2020 het financieel aantrekkelijk is om werkn...
LEES MEER
KERSTCHEQUE VOOR DE KUBUS

KERSTCHEQUE VOOR DE KUBUS

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een kerstcheque uitgereikt. ...
LEES MEER
WAB: OPROEPKRACHTEN & PAYROLLING

WAB: OPROEPKRACHTEN & PAYROLLING

Ben je een werkgever die veel werkt met oproepkrachten? Dan gaat de WAB voo...
LEES MEER
WET ARBEIDSMARKT IN BALANS

WET ARBEIDSMARKT IN BALANS

Het doel van de WAB is om meer zekerheid te geven aan werknemers. Door te z...
LEES MEER
Vacature Adviseur Zakelijke Schadeverzekeringen

VACATURE ADVISEUR ZAKELIJKE SCHADEVERZEKERINGEN

Voor ons team du Gardijn Verzekeringen zijn wij op zoek naar een Adviseur Z...
LEES MEER
EXPERTISEGROEP SCHADEBEHANDELING

EXPERTISEGROEP SCHADEBEHANDELING

Kennis, passie, ervaring, energie en ideeën. Allemaal elementen die wij int...
LEES MEER
25 JAAR DU GARDIJN

25 JAAR DU GARDIJN

Vijfentwintig jaar geleden op 22 november besloot Wouter du Gardijn zich in...
LEES MEER
CYBERVERZEKERING

CYBERVERZEKERING

Cybercrime en cyberrisico’s zijn eigenlijk niets nieuws meer. Het verzekere...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken