NUSANTARA NIEUWE KLANT DU GARDIJN

In oktober hebben we Stichting Nusantara Zorg mogen verwelkomen als nieuwe klant van du Gardijn Personeel- & Organisatieadvies. Nusantara is een cultuurspecifieke zorginstelling. Volwassenen en ouderen met een Nederlands-Indische, Molukse of Surinaams-Javaanse achtergrond, kunnen bij Nusantara terecht voor zorg die op hun achtergrond en persoonlijke geschiedenis afgestemd is.


​De hoofdlocatie van Nusantara is gevestigd in Ugchelen. Daarnaast is er een verpleeglocatie in Bussum en een dagbestedingscentrum in Almere. In totaal telt de instelling bijna 250 medewerkers. Een aantal weken geleden werd du Gardijn benaderd door bestuurder Roy Dom, met de vraag om tijdelijke extra HR ondersteuning. Marloes Oude Breuil over het contact met Nusantara: “Roy Dom ken ik nog via mijn vorige werkgever Carinova. Ik was hier werkzaam als HR-adviseur en Roy was directeur ondersteunende diensten. In juli jl. zijn we beiden vertrokken en nu komen we elkaar op deze wijze, beide op een nieuwe werkplek en in een nieuwe functie, weer tegen. Zijn vraag was of ik Nusantara tijdelijk kon ondersteunen als HR Businesspartner. Aangezien mijn werkweek al gevuld is met andere lopende opdrachten, heb ik onze HR Adviseur Sophie Biemans voorgesteld.”


De prettige kennismaking met Roy, Debbie Duijst (teammanager HR), Sophie en het vertrouwen in du Gardijn leidde uiteindelijk tot de samenwerking. Sophie is nu 24 tot 28 uur per week bij Nusantara aan de slag om ondersteuning en advies te bieden als HR Adviseur.


Toegevoegde waarde 

Sophie Biemans: “ 2 oktober jl. ben ik gestart ter ondersteuning van de HR afdeling van Nusantara, met name voor de locatie, manager en medewerkers op de locatie Ugchelen. Mijn ervaringen tot nu toe zijn alleen maar positief. Ik ervaar een goede klik met het management en de andere collega’s. Ze staan open voor feedback en ik ervaar vertrouwen in wat ik zeg en doe. Medewerkers weten mij steeds beter te vinden en dat is goed. Er gebeurt veel en er is genoeg te doen, waardoor ik zeker toegevoegde waarde voel. Het is fijn een bijdrage te kunnen leveren aan meer duidelijkheid voor medewerkers. Einddoel: prettigere werksfeer en een kwalitatief betere zorg voor de bewoners."


Sara Nijenhuis, mede-eigenaar du Gardijn P&O, over de nieuwe samenwerking: “Twee weken geleden mochten we de handtekening zetten onder het contract en was deze mooie samenwerking een feit. Het is snel gegaan en we zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking met een partner die een mooie dienst levert. We kijken uit naar een waardevolle samenwerking die hopelijk vele jaren mag duren en tot mooie resultaten mag leiden voor Nusantara.” 

LAATSTE NIEUWS

 

ONDERSTEUNING HRM BELEID

ONDERSTEUNING HRM BELEID

Tijd voor een beter HRM beleid? Schakel dan een HRM-professional van du Gar...
LEES MEER
EERSTE & TWEEDE SPOOR

EERSTE & TWEEDE SPOOR

Eerste en tweede spoor bij re-integratie is een term die je vaak hoort, maa...
LEES MEER
VAST CONTRACT MEDEWERKERS

VAST CONTRACT MEDEWERKERS

Wist jij dat, sinds 1 januari 2020 het financieel aantrekkelijk is om werkn...
LEES MEER
KERSTCHEQUE VOOR DE KUBUS

KERSTCHEQUE VOOR DE KUBUS

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een kerstcheque uitgereikt. ...
LEES MEER
WAB: OPROEPKRACHTEN & PAYROLLING

WAB: OPROEPKRACHTEN & PAYROLLING

Ben je een werkgever die veel werkt met oproepkrachten? Dan gaat de WAB voo...
LEES MEER
WET ARBEIDSMARKT IN BALANS

WET ARBEIDSMARKT IN BALANS

Het doel van de WAB is om meer zekerheid te geven aan werknemers. Door te z...
LEES MEER
Vacature Adviseur Zakelijke Schadeverzekeringen

VACATURE ADVISEUR ZAKELIJKE SCHADEVERZEKERINGEN

Voor ons team du Gardijn Verzekeringen zijn wij op zoek naar een Adviseur Z...
LEES MEER
EXPERTISEGROEP SCHADEBEHANDELING

EXPERTISEGROEP SCHADEBEHANDELING

Kennis, passie, ervaring, energie en ideeën. Allemaal elementen die wij int...
LEES MEER
25 JAAR DU GARDIJN

25 JAAR DU GARDIJN

Vijfentwintig jaar geleden op 22 november besloot Wouter du Gardijn zich in...
LEES MEER
CYBERVERZEKERING

CYBERVERZEKERING

Cybercrime en cyberrisico’s zijn eigenlijk niets nieuws meer. Het verzekere...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken