ONTWIKKELEN KENNIS EN KUNDE

Net als enkele andere collega’s volgt ook Sonja Klaver, Schadebehandelaar & Adviseur Zakelijke Verzekeringen, op dit moment een opleiding. In januari 2018 is zij begonnen met de opleiding ‘Branche Diploma Schadebehandelaar/Acceptant Brand’ van NIBE-SVV.

 

De opleiding

Tijdens de opleiding worden er drie modules behandeld. Hierin komen alles aspecten van de brandverzekering, de behandeling van schades en bijkomende aspecten. Het doel van de leergang is dat kennis, vaardigheden en professioneel gedrag ontwikkeld wordt, passend bij de rol van schadebehandelaar en acceptant brandverzekeringen.  Sonja heeft inmiddels de modules Bedrijfsschadeverzekering en Brandverzekering & Schaderegeling met succes afgerond. Afgelopen maand is ze geslaagd voor het laatste examen op het programma Risicobeoordeling & preventie.

 

Verbreding kennis

In 2017 besloot Sonja opnieuw de studieboeken in te duiken naast haar werkzaamheden. Ze begon met de opleiding ‘Branche Schadebehandelaar/Acceptant Aansprakelijkheidsverzekeringen en behaalde met succes haar diploma: “Ik ben blij dat ik bij du Gardijn de mogelijkheid krijg om mezelf door te ontwikkelen. De markt en wetgeving in de wereld van verzekeringen veranderen immers continue. Mijn leergierigheid maakt dat ik graag mijn kennis en kunde wil bijhouden en wil verbreden. Bovenal vind ik het waardevol dat ik hierdoor de ondernemers nog beter van dienst kan zijn, met name op het gebied van het inschatten van de risico’s. De bedrijfsrisico’s worden bijvoorbeeld niet alleen afgedekt met een verzekering. Het nemen van preventiemaatregelen is van groot belang. En ook speelt bewustwording van de risico’s binnen een bedrijf een grote rol. Ik vind het fijn om niet alleen klaar te staan voor de ondernemer om te helpen en ondersteunen bij schade, maar ook preventief een rol van betekenis te kunnen spelen met mijn kennis en ervaring.”

 

Permanente educatie

Klaar met studeren is ze niet: “Mijn nieuwe termijn van de Permanente Educatie (PE) gaat in april weer in. Dit houdt in dat ik aan de Wft-eisen blijf voldoen door periodiek aan te tonen dat ik op de hoogte ben van de ontwikkelingen in de markt middels examens. Deze ontwikkelingen, en mijn vakkennis, houd ik bij door de Wft Triple A. Bovendien heb ik me sinds kort ingeschreven voor de Expertisegroep voor specialisten afwikkelen schadeverzekeringen. Dit is een netwerk met andere schadebehandelaars. Wekelijks ontvang ik hierdoor het belangrijkste nieuws over schade, zijn er driemaal per jaar expertmeetings en volg ik vier keer per jaar een workshop.” 

 

De bevlogenheid en leergierigheid worden gewaardeerd binnen du Gardijn: “We zijn erg blij dat Sonja de motivatie en het enthousiasme heeft om zich te blijven ontwikkelen. Niet alleen in haar eigen belang, maar bovenal in het belang van onze klanten. Door haar bereidheid om opleidingen te volgen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen zorgt ervoor dat wij adequaat, betrouwbaar, deskundig en preventief advies kunnen bieden aan de ondernemers.”, aldus een tevreden Rowin du Gardijn. 

 

Lees ook: “Uitbreiding deskundig team Verzekeringen”

LAATSTE NIEUWS

 

FIJNE VAKANTIE

FIJNE VAKANTIE

LEES MEER
NIEUW: DIGITALE POLISMAP

NIEUW: DIGITALE POLISMAP

Vanaf juli bieden wij onze klanten de mogelijkheid om verzekeringen online ...
LEES MEER
WAKE-UP CALL VOOR DE BOUWWERELD

WAKE-UP CALL VOOR DE BOUWWERELD

Hoe kun je risico’s op schade tijdens bouwactiviteiten beperken? Op die vra...
LEES MEER
GA VERZEKERD OP REIS

GA VERZEKERD OP REIS

De vakantie staat voor de deur! In alle euforie en hectiek wordt het afslui...
LEES MEER
WOUTER DU GARDIJN GEEFT STOKJE DOOR

WOUTER DU GARDIJN GEEFT STOKJE DOOR

Rowin du Gardijn is de nieuwe directeur van du Gardijn Groep B.V.. Wouter d...
LEES MEER
SCHADE-EXPERT PIET BOSMA DEELT ZIJN KENNIS

SCHADE-EXPERT PIET BOSMA DEELT ZIJN KENNIS

Op woensdagavond 11 september organiseert du Gardijn Verzekering in Spinner...
LEES MEER
AANSPRAKELIJKHEID EN RI&E

AANSPRAKELIJKHEID EN RI&E

In de week van de RI&E delen wij graag wat meer informatie over het belang ...
LEES MEER
WEEK VAN DE RI&E

WEEK VAN DE RI&E

Van 17 t/m 21 juni is het de week van de risico-inventarisatie en -evaluati...
LEES MEER
YAMADA KLANT VAN DU GARDIJN

YAMADA KLANT VAN DU GARDIJN

Eind januari is Dionne van der Kemp gestart bij Yamada Europe B.V. in Henge...
LEES MEER
MARIANNE DE BUSSER GESLAAGD

MARIANNE DE BUSSER GESLAAGD

Vorige week behaalde Marianne de Busser, medewerkster du Gardijn Verzekerin...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken