UITBREIDING DESKUNDIG TEAM VERZEKERINGEN

Vanaf januari verwelkomen wij schadebehandelaar Miranda van Eekelen binnen het team Verzekeringen.

 

Du Gardijn Verzekeringen is volop in ontwikkeling. Onze nieuwe medewerkers, Timmy Eulderink en Marianne de Busser, volgen diverse WFT-opleidingen om hun kennis en expertise uit te breiden. Dit doen ze onder begeleiding van onze ervaren en deskundige medewerkster Mieke Bouwman en met ondersteuning van vakdocent Anita Hol-Bubeck. Vanaf deze maand mogen we daarnaast Miranda toevoegen aan het team Verzekeringen, waardoor het team over nog meer kennis en expertise beschikt. 

 

Kennis & expertise

De 39-jarige Miranda van Eekelen is zelfstandig ondernemer en sinds 2018 eigenaar van m.e.a. consultancy. Daarvoor is zij onder andere elf jaar werkzaam geweest bij Atema Advies in Lunteren als schadebehandelaar, adviseur zakelijke schadeverzekeringen en administrateur. Ze beschikt naast de nodige werkervaring over meerdere diploma’s, waaronder Assurantie A (deel diploma brandverzekeringen) en de WFT-diploma’s basis, particulier en zakelijk. Op dit moment volgt zij naast haar werkzaamheden de deeltijd Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus School of Law in Rotterdam. Ook is zij werkzaam als docent op het gebied van schadebehandeling.

 

“Met Miranda hebben we een goed onderlegde adviseur op het gebied van verzekeringen in huis gehaald. Bovendien is zij een meerwaarde voor ons en onze klanten dankzij haar juridische kennis. Hiermee hebben we ons deskundig team verder uitgebreid en kunnen we van nog grotere waarde zijn voor onze klanten.”

Rowin du Gardijn

 

Rol binnen du Gardijn Verzekeringen

Eind vorig jaar is de samenwerking opgestart en sinds dit jaar is Miranda actief voor du Gardijn Verzekeringen: “Via Anita Hol-Bubeck ben ik in contact gekomen met du Gardijn. Tijdens de kennismaking ontdekte ik dat du Gardijn een zeer professioneel kantoor is met oprechte aandacht voor de klant. Er is veel visie aanwezig en er liggen volop kansen. Tot nu toe bevalt het al erg goed, de werksfeer is prettig en de wijze waarop er gewerkt wordt spreekt mij erg aan. Met name de professionaliteit en het feit dat er veel aandacht is voor kennis en ontwikkeling is voor mij de reden geweest om aan te sluiten en ook mijn expertise hierbij in te zetten ter ondersteuning.” Binnen du Gardijn houdt Miranda zich bezig met schadebehandelingen en is zij sparringpartner van Sonja Klaver, onze schadebehandelaar en adviseur verzekeringen. Sonja over de samenwerking: “Miranda is een heel prettig persoon om mee te werken en, heeft net als ik, een zeer brede kennis op het gebied van schadebehandeling. Het is dan ook fijn om in Miranda een sparringpartner te hebben in de complexere schades. Bovendien is ze inzetbaar als back-up tijdens de vakanties en ook op piekmomenten draait ze mee in de werkzaamheden.”

 

“Ons doel is om alles uit de schadeafhandeling te halen voor onze klanten
en hierbij is een vier-ogen-principe zeer waardevol.”

Rowin du Gardijn

 

Voor onze klanten

Rowin du Gardijn: “Door de kennis die we al in huis hebben uit te breiden met ervaring en kennis van Miranda maakt dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. De intentie is om de klanten mee te nemen in onze ontwikkelingen en groei door hen meer proactief te informeren en onze kennis actief te delen.” Samen werken Rowin, Sonja en Miranda aan de verdere profilering van du Gardijn als specialistisch kantoor. Miranda: “We doen dit allereerst voornamelijk op het gebied van bouw en bouwschades. Op dit moment zijn we bijvoorbeeld kennissessies aan het voorbereiden voor ondernemers in de bouw op het gebied van schade, preventie en verzekeringen.” Het doel van de sessies zijn het bewust maken van de ondernemer. Sonja Klaver over de kennissessies en themavonden: “Wij willen de ondernemers bewust maken van de risico’s en welke preventieve maatregelen er getroffen kunnen worden om schade te voorkomen. En ook zullen we de nodige kennis delen, want wat zeggen die kleine letters in de polisvoorwaarden nu daadwerkelijk?”.  

 

In de komende periode volgt er meer informatie over de kennissessies en thema-avonden die door du Gardijn Verzekeringen georganiseerd worden.


Du Gardijn Verzekeringen

Wij kijken met u als ondernemer mee om een goede inschatting te maken van de bedrijfsrisico’s om er vervolgens adequaat naar te handelen. Samen kijken we welke risico’s beheersbaar zijn en welke niet. Ook staan wij voor u klaar bij schade. Neem contact met ons voor meer informatie en om samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

LAATSTE NIEUWS

 

ONGEWENST GEDRAG OP HET WERK

ONGEWENST GEDRAG OP HET WERK

Het dienstenpakket van P&O hebben wij sinds deze maand uitgebreid om ondern...
LEES MEER
COMMUNICATIE VERZUIM VIA ZIVVER

COMMUNICATIE VERZUIM VIA ZIVVER

Sinds deze maand worden de verzuimdocumenten op een nieuwe wijze verstuurd ...
LEES MEER
MIKE SNELLENS LOOPT STAGE

MIKE SNELLENS LOOPT STAGE

Sinds maart loopt de 23-jarige Mike Snellens stage bij du Gardijn. Mike vol...
LEES MEER
DIPLOMA 'SPECIALIST TAAKDELEGATIE' VOOR SANNE

DIPLOMA 'SPECIALIST TAAKDELEGATIE' VOOR SANNE

Sanne Everink-Niehuis, onze casemanager Verzuim, heeft haar opleiding ‘Spec...
LEES MEER
LAURA HOLLINK: DESKUNDIG HR-BUSINESS PARTNER & COACH

LAURA HOLLINK: DESKUNDIG HR-BUSINESS PARTNER & COACH

Sinds 2016 is Laura Hollink zelfstandig ondernemer en werkzaam voor du Gard...
LEES MEER
COMPENSATIE TRANSITIEVERGOEDING DEFINITIEF

COMPENSATIE TRANSITIEVERGOEDING DEFINITIEF

De Eerste en Tweede Kamer hebben het wetsvoorstel aangenomen dat de compens...
LEES MEER
ONTWIKKELEN KENNIS EN KUNDE

ONTWIKKELEN KENNIS EN KUNDE

Net als enkele andere collega’s volgt ook Sonja Klaver, Schadebehandelaar &...
LEES MEER
REGRES BIJ VERZUIM DOOR SKI ONGEVAL

REGRES BIJ VERZUIM DOOR SKI ONGEVAL

Heeft een medewerker een ski ongeluk gehad door toedoen van een ander en is...
LEES MEER
MIEKE BOUWMAN: PASSIE VOOR VERZEKERINGEN

MIEKE BOUWMAN: PASSIE VOOR VERZEKERINGEN

Binnen du Gardijn Verzekering is Mieke Bouwman een ervaren en deskundige kr...
LEES MEER
SPECIALIST P&O: DIONNE VAN DER KEMP

SPECIALIST P&O: DIONNE VAN DER KEMP

Het team van du Gardijn bestaat uit meerdere medewerkers in loondienst, die...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT