UITBREIDING DESKUNDIG TEAM VERZEKERINGEN

Vanaf januari verwelkomen wij schadebehandelaar Miranda van Eekelen binnen het team Verzekeringen.

 

Du Gardijn Verzekeringen is volop in ontwikkeling. Onze nieuwe medewerkers, Timmy Eulderink en Marianne de Busser, volgen diverse WFT-opleidingen om hun kennis en expertise uit te breiden. Dit doen ze onder begeleiding van onze ervaren en deskundige medewerkster Mieke Bouwman en met ondersteuning van vakdocent Anita Hol-Bubeck. Vanaf deze maand mogen we daarnaast Miranda toevoegen aan het team Verzekeringen, waardoor het team over nog meer kennis en expertise beschikt. 

 

Kennis & expertise

De 39-jarige Miranda van Eekelen is zelfstandig ondernemer en sinds 2018 eigenaar van m.e.a. consultancy. Daarvoor is zij onder andere elf jaar werkzaam geweest bij Atema Advies in Lunteren als schadebehandelaar, adviseur zakelijke schadeverzekeringen en administrateur. Ze beschikt naast de nodige werkervaring over meerdere diploma’s, waaronder Assurantie A (deel diploma brandverzekeringen) en de WFT-diploma’s basis, particulier en zakelijk. Op dit moment volgt zij naast haar werkzaamheden de deeltijd Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus School of Law in Rotterdam. Ook is zij werkzaam als docent op het gebied van schadebehandeling.

 

“Met Miranda hebben we een goed onderlegde adviseur op het gebied van verzekeringen in huis gehaald. Bovendien is zij een meerwaarde voor ons en onze klanten dankzij haar juridische kennis. Hiermee hebben we ons deskundig team verder uitgebreid en kunnen we van nog grotere waarde zijn voor onze klanten.”

Rowin du Gardijn

 

Rol binnen du Gardijn Verzekeringen

Eind vorig jaar is de samenwerking opgestart en sinds dit jaar is Miranda actief voor du Gardijn Verzekeringen: “Via Anita Hol-Bubeck ben ik in contact gekomen met du Gardijn. Tijdens de kennismaking ontdekte ik dat du Gardijn een zeer professioneel kantoor is met oprechte aandacht voor de klant. Er is veel visie aanwezig en er liggen volop kansen. Tot nu toe bevalt het al erg goed, de werksfeer is prettig en de wijze waarop er gewerkt wordt spreekt mij erg aan. Met name de professionaliteit en het feit dat er veel aandacht is voor kennis en ontwikkeling is voor mij de reden geweest om aan te sluiten en ook mijn expertise hierbij in te zetten ter ondersteuning.” Binnen du Gardijn houdt Miranda zich bezig met schadebehandelingen en is zij sparringpartner van Sonja Klaver, onze schadebehandelaar en adviseur verzekeringen. Sonja over de samenwerking: “Miranda is een heel prettig persoon om mee te werken en, heeft net als ik, een zeer brede kennis op het gebied van schadebehandeling. Het is dan ook fijn om in Miranda een sparringpartner te hebben in de complexere schades. Bovendien is ze inzetbaar als back-up tijdens de vakanties en ook op piekmomenten draait ze mee in de werkzaamheden.”

 

“Ons doel is om alles uit de schadeafhandeling te halen voor onze klanten
en hierbij is een vier-ogen-principe zeer waardevol.”

Rowin du Gardijn

 

Voor onze klanten

Rowin du Gardijn: “Door de kennis die we al in huis hebben uit te breiden met ervaring en kennis van Miranda maakt dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. De intentie is om de klanten mee te nemen in onze ontwikkelingen en groei door hen meer proactief te informeren en onze kennis actief te delen.” Samen werken Rowin, Sonja en Miranda aan de verdere profilering van du Gardijn als specialistisch kantoor. Miranda: “We doen dit allereerst voornamelijk op het gebied van bouw en bouwschades. Op dit moment zijn we bijvoorbeeld kennissessies aan het voorbereiden voor ondernemers in de bouw op het gebied van schade, preventie en verzekeringen.” Het doel van de sessies zijn het bewust maken van de ondernemer. Sonja Klaver over de kennissessies en themavonden: “Wij willen de ondernemers bewust maken van de risico’s en welke preventieve maatregelen er getroffen kunnen worden om schade te voorkomen. En ook zullen we de nodige kennis delen, want wat zeggen die kleine letters in de polisvoorwaarden nu daadwerkelijk?”.  

 

In de komende periode volgt er meer informatie over de kennissessies en thema-avonden die door du Gardijn Verzekeringen georganiseerd worden.


Du Gardijn Verzekeringen

Wij kijken met u als ondernemer mee om een goede inschatting te maken van de bedrijfsrisico’s om er vervolgens adequaat naar te handelen. Samen kijken we welke risico’s beheersbaar zijn en welke niet. Ook staan wij voor u klaar bij schade. Neem contact met ons voor meer informatie en om samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

LAATSTE NIEUWS

 

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

GESCHIEDENIS VAN DU GARDIJN

Op LinkedIn hebben we jullie in 2020 meegenomen in het verhaal van Wouter d...
LEES MEER
WERKEN MET STAGIAIRES

WERKEN MET STAGIAIRES

Veel bedrijven werken met stagiaires omdat ze nieuwe kennis meebrengen, vol...
LEES MEER
POSITIEVE INVLOED HRM

POSITIEVE INVLOED HRM

HRM heeft een positieve invloed op medewerkers tijdens corona. HR-professio...
LEES MEER
BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

BELANGRIJKSTE KENMERKEN HR

Wanneer een organisatie op zoek gaat naar advies of ondersteuning op het ge...
LEES MEER
VOORBEREIDING OP DE WINTER

VOORBEREIDING OP DE WINTER

Heb jij je al voorbereid op de winter? Voorkom schade aan jouw bedrijfspand...
LEES MEER
DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

DUURZAAM ARBEIDSONGESCHIKT

Duurzaam arbeidsongeschikt betekent dat het herstel van een zieke medewerke...
LEES MEER
YILMAZ AKCAY

YILMAZ AKCAY

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe bedrijfsarts Yilmaz Akc...
LEES MEER
SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

Subsidies zijn tijdelijke bijdrages van niet-commerciële organisaties als d...
LEES MEER
PREVENTIE WERKSTRESS

PREVENTIE WERKSTRESS

Deze week is het de week van de werkstress. In deze week ligt de focus op d...
LEES MEER
EIGENRISICODRAGER

EIGENRISICODRAGER

Als werkgever kunt u eigenrisicodrager worden voor de Ziektewet (ZW) of voo...
LEES MEER
NIEUWSOVERZICHT

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken